19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Лудогорец – Ботев Пловдив, на живо (24.05) Финал – Купа на България

Гледай на живо Лудогорец и Ботев Пловдив в битка от финала за Купата на България!

Лудогорец – Ботев Пловдив е финалът на турнира за Купата на България този сезон. На 24 май (сряда) двата отбора излизат в битка за трофея в повторение на финала от 2013/14, когато разградчани триумфираха с Купата.

„Орлите“ са двукратен носител на турнира за Купата на България, което е нищо в сравнение с шестте им титли. В момента техният аванс в първенството е от 16 точки пред втория ЦСКА-София.

Възпитаниците на Георги Дерменджиев просто ще доиграят сезона, а последният им важен мач е този срещу Ботев. В турнира за Купата на България Лудогорец спечели категорично срещу Ботев Враца, Монтана и Локомотив Пловдив, като в трите срещи записа успех с 4:0. В полуфиналите „зелените“ разбиха аматьорския Литекс с 7:0 и 4:0 в двата мача.

Отборът на Ботев Пловдив има славна история и са играли на финал цели 11 пъти, като само два пъти са спечелили купата. Те бяха близо до трофея през сезон 2013/14, но Лудогорец победи на финала с 1:0.

Успех на финала ще гарантира на „жълто-черните“ и участие в Лига Европа, където без съмнение тимът на Николай Киров има огромно желание да играе и се бори за квота и от първенството. В полуфиналната фаза Ботев отстрани Верея след победа с 1:0 като гост и равенство 1:1 в Коматево.

В Първа лига Ботев Пловдив не успя да се противопостави на Лудогорец този сезон и отстъпи с резултати 1:3 и 1:4. Пловдивчани играят атрактивен футбол и имат добри играчи в нападение, но разградчани са доста по-силен отбор и мисля, че ще спечелят мача с два или повече гола разлика.

Прогноза: ПП/КР Лудогорец @ 1.66 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации