23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Гледай на живо :: Локо Пловдив – Лудогорец :: неделя, 21:15 ч.

на живо локо пловдив лудогорец

Гледай на живо Локо Пловдив и Лудогорец днес, неделя от 21:15 часа. Не пропускайте прякото предаване на Локомотив Пловдив и Лудогорец! Срещата е изключително интересна и ще ни покаже готови ли са Лудогорец да се справят с този съперник на „Лаута“, нещо което не успяват вече три поредни пъти!

Срещата Локо Пловдив – Лудогорец ще се предава онлайн, пряко в сайта на GongPlay (нужна е регистрация), в ефира на телевизия Диема Спорт 2 HD, както и в интернет свободно, но с лошо качество. Как да гледате онлайн футбол и спортни предавания свободно в интернет вижте от тук:

гледай на живо в Efbet

В лагера на Локомотив Пловдив вероятно ще има промени в стартовата единадесеторка. Старши треньора Илиан Илиев няма да може да разчита на контузеният Аймен Суда, но всички останали играчи са на линия, като с картотека е вече и новото попълнение Осама Рашид.

Локомотив Пловдив загубиха след нелепи грешки от Черно Море, грешки, които не трябва да повтарят срещу шампиона, защото последния ще пристигне в Пловдив с всичко най-добро, с което разполага и ще търси задължителни три точки и край на хегемонията на Локомотив в Пловдив над тях.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации