9.9 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Норич – Фулъм

Норич - ФулъмНорич – Фулъм
09 февруари 2013 17:00 часа
главен съдия: Хауърд Уеб

Фулъм гостуват на Норич в мач номер 26 от сезон 2012/2013 в английската висша лига. Димитър Бербатов се очаква да е титуляр в срещата и да носи капитанската лента на „Котиджърс“ в търсене на втора победа за изминалите три кръга. Освен Бербатов, Мартин Йол ще пусне в действие и втория български футболист – наскоро закупения от ПСВ 27 годишния бранител – Станислав Манолев.

Капитанската лента на ръката на Бербатов не е изненада, тъй като Йол няма да намери по-добър лидер от нашенеца, след като основния капитан на Фулъм – Бреде Хангеланд е с тежка контузия и ще пропусне терена поне един месец. Това гостуване за Фулъм е важно за спечелване, тъй като отбора трябва да печели подобни мачове и да се задържи далеч от опасната зона.

Норич са преодолим съперник за Фулъм. В първия мач по-между им от новия сезон на терена на Фулъм, Норич загубиха катастрофално с 5-0, а историята помни още по-съкрушителни резултати от рода на 6-0, 4-0 и т.н.

Норич играят колебливо, но това е съвсем нормално. Отбора няма нито една победа за изминалите шест мача, като записаха следните резултати: 0-0 с КПР, 1-1 с Тотнъм, загуба с 5-0 от Ливърпул, 0-0 срещу Нюкасъл, загуба с 2-1 от Уест Хям, и загуба с 3-4 от Манчестър Сити. Неоспорим факт е, че понякога, „канарчетата“ буквално избухват, но в повечето срещи играят затворено и пазят резултата. Намират се точно зад Фулъм във временното класиране с равен брой точки с тях.

Коефициента за победа на Фулъм е точно 3.00, докато шансовете на Норич се оценяват с 2 – 2,30 коефициент. Тук домакинския фактор според мен няма голямо значение, Норич не се подсилиха с нищо през зимния трансферен прозорец, докато Фулъм малко или много пораздвижиха състава си и заедно с Манолев, на Котиджърс акостираха още Емануелсон, Фримпонг и Ено. Широкия състав винаги е имал свойте преимущества, затова аз смятам, че Фулъм са готови за победа!

Прогноза Норич – Фулъм: Фулъм при 3,00 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации