8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Григор Димитров – Раду Албот | ATP Cup

Григор Димитров излиза срещу Раду Албот в среща от ATP Cup. Двубоя започва в полунощ, след 02:00 часа наше време.

Григор Димитров – Раду Албот

Григор Димитров - Раду АблотГригор Димитров поведе страната към триумф срещу Англия. 20-ият в света беше покъртителен в първия сет срещу Дан Еванс като отстъпи с 6:2 и въпреки това някак си намери път към това да подобри играта си в много кратък период от време, за да спечели следващите два и да донесе победата, която да изравни статуквото до 1:1 след като малко по-рано Камерън Нори се справи с Димитър Кузманов. Така играта на двойки щеше да реши крайния победител, а Димитров излезе на корта заедно с Лазаров и хвърли грандиозната сензация.

Григор Димитров е фаворит срещу Раду Албот

Положението срещу молдовците ще е коренно различно. То е такова, че всеки от българските тенисисти е силно фаворизиран, а най-изненадващото е, че този, който е извън Топ 400 (Димитър Кузманов) е с много по-големи шансове за записване на победа в своя двубой, отколкото 20-ият – Григор Димитров. Все пак ролята за това е предизвикана от нивото на съперниците на двамата. Докато Кузманов играе срещу опонент, който е извън Топ 800, то срещу Димитров се изправя 46-ият – Раду Албот.

1.30 коефициент за победа на Гришо

Букмейкърите дават коефициенти от около 1.10 за победа на Кузманов и от 1.30 за такава на Димитров. Раду Албот все още не е играл срещу Димитров в кариерата си. Щеше да е добре за него ако се беше изправил срещу него през миналата година, когато българинът определено имаше няколко моменти, в които изпитваше затруднения. Той не се чувстваше добре на корта точно срещу опоненти, играещи по начина, по който и Раду Албот.

Раду Албот ще играе за първи път срещу Григор Димитров

Молдовецът определено не влиза в новия сезон в най-доброто си състояние. Той беше размазан от Давид Гофен с лекота, а срещу Димитров положението ще се повтори. Българинът ще започне много по-събрано този двубой и ще се наложи. Победа срещу Албот (при добър резултат на Кузманов в по-ранния двубой) ще означава втори триумф и преодоляване на груповата фаза в турнира.

Прогноза Григор Димитров – Раду Албот

Категорична победа за Григор Димитров тази вечер и сигурен залог 1 на 1.30* коефициент в Betano + начален бонус (кредити за залози) – важат правила и условия на букмейкъра 18+ Oтговорна Игра.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации