6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дания-Уелс, прогноза (09-08-18)

Футболни Прогнози от приятелски срещи
За последно Дания загуби от Уелс

Дания се завръща с пълни сили в неделя, когато приема у дома Уелс в среща от Група В на турнира за Лигата на Нациите. Домакините успяха да се споразумеят със спонсорите на федерацията, и засега има изход от създалата се куриозна ситуация относно индивидуалните рекламни договори на националите. Защитника Андреас Кристенсен участва в изминалото Световно първенство по футбол, но все още не е играл нито един мач с фланелката на Челси, което буди съмнение относно формата му и вероятно ще пропусне този мач. Нападателя Николай Йоргенсен също остава аут срещу Уелс, което означава, че атаката на Дания ще бъде поверена на Андреас Корнелиус, очаква се Пионе Систо също да получи титулярно място.

Уелс вече спечелиха първите си три точки в турнира, след като надиграха с лекота Република Ирландия с 4-1, и именно този резултат няма да доведе до никакви промени в състава на Райън Гигс. Гигс експериментира с избора си на футболисти като Итън Ампаду, Конър Робъртс, Крис Мефам и Дейвид Брукс, но този експеримент се оказа повече от успешен. Под въпрос за срещата остава само полузащитника Хари Уилсън.

На хартия, Дания са фаворити за спечелване на този мач, но подготовката им далеч не е сравнима с тази на Уелс. С Гарет Бейл в редиците си, Уелс винаги имат шанс за победа, и всъщност при последната им среща гостите се наложиха с 1-0.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 1.57* коеф. в efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации