15.6 C
Ню Йорк
петък, май 17, 2024

Buy now

Дания – Франция Група С

Дания и Франция ще играят за публиката

ДАНИЯ – ФРАНЦИЯ
Световно първенство, Група С
Вторник, 26 юни 2018 г, 17:00 часа
Залози на живо в efbet

Зрителите на 80 хилядното съоръжение “Лужники” ще станат свидетели на последната среща от група C между Дания и Франция. На теория датчани все още не са класирани, но вероятността това да се случи е изключително голяма, тъй като срещат “петлите”, които си гарантираха участие на елиминационния етап след две минимални победи.

Датският тим направи не лош мач срещу перуанци, но победата бе спечелена по-скоро с помощта на късмета. Няма как да отречем добрата работа, която свърши Оге Харейде в защита. Дания имат само един допуснат гол в последните седем мача, като голяма част от контролите бяха срещу други тимове, класирани за Мондиала. Разбира се, в атака се крият известни проблеми, свързани с липсата на положения и опасности пред противниковите врати.

За да се класират за 1/8-финалите, Дания трябва да завършат наравно срещу Франция или да се надяват Австралия да не победят с повече от два гола разлика отпадналия Перу. “Петлите” са сигурни участници в следващата фаза, като за тях сметките нямат особено значение. Ако завършат на първа позиция, вероятността да срещнат Аржентина е доста голяма, докато второто място ще ги прати в директен сблъсък срещу силната хърватска селекция.

Мача Дания – Франция е от онзи тип двубои, в които може да се очаква всичко. Именно това е причината да избегнем залог за краен изход и да се насочим към някой от останалите пазари, предлагани в сайта на efbet. Най-удачно ни се вижда предложението за голове в двете врати. Може да се стигне до по-отворен мач, в който Дания да изненада успокоената Франция.

Прогноза И двата отбора да отбележат гол – ДА: 2 @ 2.05 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 25.06.18 и подлежи на промяна

- Реклама -

Последни публикации