6.9 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дарби Каунти – Бристол Сити, Чемпиъншип, 39 кръг

Дерби Каунти - Бристол СитиДарби Каунти посреща Бристол Сити в среща от 39-тия кръг на Чемпиъншип.

Домакините загубиха всякакви шансове за класиране за плейофите и в момента доиграват сезона, докато гостите се намират на последното място в таблицата, но въпреки това все още имат реален шанс да се измъкнат от там. За целта, обаче ще трябва коренно да променят представянето си като гост, иначе в противен случай не ги очаква нищо повече от сегашното им положение.

Бристол Сити, е типичен домакински отбор и по-голяма част от точките си спечелиха именно на собствен терен. Последната им победа, далеч от дома беше на 8 декември, когато успяха да спечелят визитата си на един от основните им конкуренти в борбата за оцеляване – Шефилд Уендзи. В много драматичен двубой, изпълнен с два обрата, Бристол Сити успя да се поздрави с трите точки, но за тяхно съжаление от тогава насам нямат победа като гост.

Предвид всичко едва ли ще станем свидетели точно днес на подобна изненада. Все още има изключително много мачове до края на сезона и едва ли Бристол Сити ще се хвърли на живот и смърт, за да измъкне нещо от този двубой. Безспорно Дарби Каунти са по-класния отбор и всякакъв резултат, различен от победа за тях може да се приеме за изненадата на кръга.

Моята прогноза е, че този мач е една от най-сигурните единици в тиража за петък, а и коефициента е добър, което прави залога още по-атрактивен!

*ВАЖНО: не пропускайте двата нови супер бонуса от Bet-at-home и Unibet! В Bet-at-home можете да активирате бонус до 400 лева на момента Бонус кода е: CLB13 ! Unibet пък връщат бонуса: безрисков залог, при който, ако първия ви залог загуби, получавате безплатен залог до 50% от стойността на загубата Ви!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации