6.7 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Два мача с над три коефициент за сряда, 28 май

Заедно с топ прогнозата за финала от Лига Европа, в сряда ще можете да сформирате своя заложен фиш и с още две супер предложения с много добри коефициенти, вижте ги сега:

18:30 часа, 29 май: Септември – Арда
Прогноза: под 2.5 @ 1.75 в efbet

Мач с огромен залог и за двата тима. Столичани бяха много близо до това да стигнат до възможно най-благоприятната за себе си развръзка по възможно най-прекия път, но това така и не се случи.

Следваше те да изиграят четири съперничества – по две срещу два от тимовете в родната Първа лига и ако се бяха справили с всеки от тях – да си подпечатат оцеляването. След изваждането на Верея няколко дни преди първия двубой помежду им, програмата бързо беше променена и Септември се класира автоматично след две служебни победи с по 3:0.

Вторият съперник беше Дунав Русе като столичани триумфираха с 1:0 в първия двубой, а в реванша отстъпиха с 2:3 и така единствено заради инкасираните голове на собствения терен загубиха противопоставянето, което обаче не означава, че изпадат. Нова възможност се отдава пред тях като тя ще е малко по-различна – в един двубой, а не в два, както дотук.

Арда направи много сериозни вложения в рамките на този сезон и даде ясна заявка, че ако не през него, то през следващия със сигурост ще се озове в елита на страната. Този тим разполага с някои прекрасни футболисти, а Стамен Белчев направи така, че те да играят и като отбор. Положението е такова, че в този толкова възлов миг, нито един от тимовете няма да има желание да рискува и ще се стигне до късна и все толкова драматична развръзка.


19:00 часа, 29 май: Бърно – Прибрам
Прогноза: над 2.5 @ 2.10 в efbet

Бърно направи редица прекрасни изяви във втория ешелон на страната и след като неотдавна изпадна, отново е на прага на елита. Тимът е в изумителна серия от 6 поредни победи като по-голямата част от тях са постигнати и със завидна голова разлика, а само в рамките на последните два такива случая се виждат резултати като 6:1 и 5:0 в полза на тима.

Това обаче не следва да даде някаква яснота около състоянието му, тъй като насреща си имаше втородивизионни съперници, докато в задаващия се случай от другата страна е елитен такъв. Прибрам започна да напипва правилния ритъм, но прекалено късно през кампанията, за да си гарантира директно оцеляване. Тимът не беше никак далеч от това да го стори като всъщност беше разделен само от голова разлика след като отстъпваше единствено по този показател на Бохемианс.

Инкасираните от Прибрам 73 гола са повече и от тези на последния в класирането на редовния сезон – Дукла Прага, така че отбраната на този отбор не е никак стабилна. При всичко казано дотук и при огромното желание на Бърно да се завърне в елита, точно този тим ще е в основата на получаването на футболно зрелище още в първия спор от решителните плейофи за оцеляване.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации