15.4 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дженоа – Лацио

Дженоа е домакин на Лацио в мач от 24-ия кръг на италианската Серия „А“. Срещата на стадион „Луиджи Ферарис“ е в събота, 6 февруари, от 21:45 часа наше време.

След загубата от Сампдория с 2:3 в първия си мач за 2016 година, „грифоните“ регистрираха две победи и две равенства, с което се отдалечиха от зоната на изпадащите. През седмицата обаче Дженоа допусна минимална загуба при визитата си на шампиона Ювентус и в момента е на 16-о място в подреждането с актив от 24 точки, с пет повече от 18-ия Карпи. Определено положението на „генуезци“ не е никак розово и при загуба в предстоящия мач ще се почувстват застрашени от изпадане, тъй като в следващия кръг гостуват на Милан и надали ще успеят да триумфират на „Сан Сиро“.

При последното си домакинство Дженоа направи 0:0 с третия в таблицата Фиорентина, а преди това разби Палермо с 4:0, което сложи край на серията им от три поредни загуби у дома. Срещу Лацио воденият от Джан Пиеро Гасперини тим трябва да покаже агресивна игра и да търси победата, след като техният съперник има доста проблеми в състава си.

Наставникът на гостите Стефано Пиоли отново няма да може да разчита на контузените Милан Бишевац, Стефан де Врай, Рикардо Киша, Лукас Билия и Стефан Раду. Нападателят Филип Джорджевич обаче е възстановен от травмата си, след като записа две минути в срещата с Наполи в миналия кръг.

Лацио отстъпи на лидера в класирането с 0:2 в сряда вечер. Може да се каже, че това бе нещо очаквано предвид многото контузени играчи в тима на „орлите“. В последно време Лацио играе силно като гост и това може да даде повод за оптимизъм в лагера на римляни преди пътуването до Генуа. В последните си пет мача като гост във всички турнири тимът на Пиоли записа две победи и три равенства като успехите бяха срещу Интер и Фиорентина.

През първия полусезон Лацио победи опонента си с 2:0 у дома, но като гост в Генуа не успя да спечели точка в последните четири мача. Според букмейкърите двата отбора са с изравнени шансове за успех в предстоящия мач като моето мнение съвпада напълно със сайтовете за залози, поради което равният резултат ми се вижда логична опция за краен изход на тази среща.

ПРОГНОЗА: РАВЕН @ 3.30 КОЕФИЦИЕНТ

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации