19 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дженоа – Милан, Серия А, вторник 25-окт-2016

Отборите на Дженоа и Милан играят в изнесен през седмицата мач от десетия кръг на Серия А. Двубоя на стадион „Луиджи Ферарис“ започва от 21:45 часа на 25 октомври 2016 г.

В изминалия кръг Дженоа загубиха като гости на Сампдория, като дори си помогнаха с автогол. Така ръководеният от Иван Юрич отбор остава в долната половина на таблицата с актив от 12 точки.

Милан поднесе приятна изненада на феновете си, след като успяха да надделеят над шампиона Ювентус у дома. След макар и минималното 1-0, Милан затвърдиха мястото си в Топ 3 и вече са с пасив от само две точки от Ювентус.

За днешния двубоя в лагера на Дженоа отново ще има проблеми в нападението. Основният играч на Юрич в предни позиции – Леонардо Паволети все още не е готов на 100%, нещо което се видя и срещу Сампдория, където бе рискувано с него, но същият не успя да изиграе цял мач. Най-вероятно Юрич отново ще го използва в игра, но няма да е от самото начало на срещата. Заедно с него аут остава и друг нападател – Серж Гакпе. Без тях двамата и с обичайната 3-4-3 схема за Дженоа, в атака ще видим Джовани Симеоне, Горан Пандев и може би Джузепе Панико. Други проблеми в Дженоа няма.

Милан ще пристигне в Генуа и ще излезне с абсолютно същият състав, с който победи Ювентус. Винченцо Монтела няма друга опция освен победата, а като изключим, и липсата на кръг от евротурнирите отбора ще е мотивиран за още три точки след успеха над „старата госпожа“. Със схема 4-3-3, Монтела ще има единствено въпросителната дали да остави в предни позиции Карлос Бака, който не се представя твърде убедително.

В състава на Милан има доста контузии, но повечето от тях не са решаващи, като изключим Лука Антонели и Рикардо Монтоливо. Останалите в лазарета са Матиас Фернандес, Андреа Бертолачи и Давиде Калабрия.

Прогноза: 2 @ 2.65 коефициент в Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации