13.3 C
Ню Йорк
петък, май 3, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дижон – Аячо, Франция – Лига 2, прогноза

Дижон и Аячо се изправят един срещу друг в мач от последния 38-и кръг на „Лига 2“. Двубоят от второто ниво на френския футбол е в петък, 13 май, от 21:45 часа на „Стад Гастон Жерар“.

В края на месец април отборът на Дижон си осигури промоция в „Лига 1“. През следващия сезон тимът ще участва в елита едва за втори път, след като дебютора сред най-добрите отбори във Франция през сезон 2011/12.

След като стана ясно, че ще играе в „Лига 1“, Дижон намали оборотите и допусна две загуби – от Метц с 0:4 у дома и от Ред Стар с 2:3 като гост. Като прибавим и поражението от Оксер с 0:2 на 23 април, то тимът на домакините е в доста незавидна серия. Убеден съм обаче, че те ще се опитат да завършат сезона с победа. На собствен терен Дижон има само три загуби през тази кампания, така че е малко вероятно да допусне четвърто поредно поражение в „Лига 2“.

През миналия сезон съставът на Аячо едвам се спаси от изпадане, след като завърши точно над опасната зона. През тази кампания тимът демонстрира леко подобрение и в момента се намира на 14-о място в подреждането, с шест точки повече от 18-ия Евиан. Отборът не е замесен в битката за оставане, след като си осигури място в „Лига 2“ и през следващия сезон при равенството като гост на Кретей (2:2) на 29 април. В миналия кръг Аячо допусна загуба у дома от Сошо с 0:2. На чужд терен Аячо има само една победа в 17 гостувания, което го прави един от най-слабите гости в „Лига 2“.

През първия полусезон двата отбора не излъчиха победител след нулево равенство в Южна Корсика. Само две от последните седем срещи между тези съперници са отбелязани повече от два гола. Поради ниската резултатност в сблъсъците помежду им и факта, че двубоят е без значение за двата тима, смятам, че е много вероятно да не видим повече от две попадения на „Стад Гастон Жерар“ в петък вечер.

Прогноза: Под 2,5 гола @ 2,00 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации