11.2 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Динамо Загреб и Ред Бул Залцбург в директен спор за място в групите на Шампионска лига

Шампионите на Хърватия и Австрия – Динамо Загреб и Ред Бул Залцбург, се изправят един срещу друг в директен спор за място в груповата фаза на Шампионска лига. Първият двубой от плейофите между двата тима е на 16 август (вторник) от 21:45 часа на „Максимир“ в хърватската столица.

Отборът на Динамо Загреб е безупречен в представянето си в Шампионска лига като спечели и четирите си срещи до момента в турнира. Във втория предварителен кръг те елиминираха македонския Вардар след две победи с 2:1 и 3:2, а в следващата фаза отстраниха грузинския шампион Динамо Тбилиси след успех с 2:0 у дома и минимална победа като гост. В последния си мач Динамо надигра Интер Запрешич с 2:1 в хърватския шампионат, където е лидер след пет изиграни кръг с актив от 13 точки. Тимът е в серия от четири поредни победи във всички турнири и ще се опита да запише нов успех, когато се изправи срещу Ред Бул.

Хегемонът в Австрия в последните години Ред Бул Залцбург ще направи пореден опит да атакува груповата фаза на Шампионска лига. През сезон 2014/15 Ред Бул бяха спрени от Малмьо на плейофите, а година по-късно отново шведският тим ги елиминира от турнира в третия предварителен кръг. През този сезон те крачат уверено към групите като подобно на своя съперник регистрираха четири победи. Във втория предварителен кръг Залцбург елиминира латвийския Лиепая с общ резултат 3:0, след което последваха две победи и срещу албанския Партизани Тирана – 1:0 като гост и 2:0 у дома.

В австрийската Бундеслига Залцбург заема 4-о място, след като не бе убедителен в първите два кръга, но след това надигра Санкт Пьолтен и Риед с по 2:0. В последните си три мача Ред Бул не е допуснал гол, така че няма да е изненада, ако отново се представи силно в защита.

През сезон 2014/15 двата отбора бяха в една група в Лига Европа. Ред Бул разгроми своя съперник на два пъти с успехи с по 5:1 и 4:2. Пет години по-рано тези съперници се срещнаха в третия предварителен кръг и отново печеливш бе австрийският тим. Ред Бул обаче така и не може да стигне до групите на ШЛ, докато Динамо бе участник в груповата фаза през миналия сезон. Хърватският шампион има изобилие от таланти в своя състав и с подкрепата на своята публика смятам, че е доста възможно да спечели първата среща.

ПРОГНОЗА: 1 @ 2.55 КОЕФИЦИЕНТ Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации