9.1 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дунав – Витоша efbet Лига 12.08.2019

Преглед на двубоя Дунав (Русе) - Витоша (Бистрица) от типстър

Дунав - Витоша: Прогноза Efbet ЛигаПонеделник, 12 август 2019 г., Дунав Русе е домакин на Витоша Бистрица. Двубоя от efbet Лига е с начален час 18:00 и ще се излъчва на живо в ефира на ТВ Diema Sport. Средните коефициенти за двубоя (за 1Х2) към момента са 1.90 – 3.40 – 4.80.

Дунав – Витоша Прогноза

Дунав и Витоша заемат място в долната половина на таблицата. Домакините от Русе успяха да запишат само един успех до момента, победа у дома над Царско Село, а гостите от Бистрица все още нямат точка в актива си. В последния кръг на първенството Дунав загубиха като гости на Берое Стара Загора, а Витоша допуснаха поражение у дома от Арда Кържали.

Дунав – Витоша Анализ

И двата отбора имат сериозни проблеми, като допускат груби грешки в защита, които всъщност им костват сегашното положение. „Бистришките тигри“, както и Дунав имат сравнително добри играчи в нападение, което е предпоставка този мач да завърши с успех за един от двата отбора. Витоша, като че ли са по-близо до това да се случи, само трябва да съумеят да не допуснат ранен гол, имайки предвид колебливото представяне на „русенци“. И Дунав и Витоша допускат страшно много голове, като по този показател тези два отбора заемат челно място, въпреки че мачовете им определено не бяха срещу лесно преодолими съперници.

Дунав Русе – Витоша Бистрица Залог

Най-подходящият залог за този мач несъмнено е Над 2,5 гола! Тези два отбора изобщо няма да мислят да се пазят, което е предпоставка да потърсим и опцията „И двата отбора да отбележат гол – ДА“. Коефициентите и за двата залога са много добри, а ако заложите в Efbet ще можете да участвате в най-новият им бонус от 500 лева, който се разпределя от букмейкъра на трима играчи залагали на мачове от лигата. Ако се чудите как да вземете този бонус и още нямате регистрация в efbet, сега е добра възможност да се присъедините към родния букмейкър, за целта последвайте този линк.

Дунав – Витоша Head to Head

Да погледнем статистиката на мачовете между тези два отбора. В последните шест от тях преобладават победите за Дунав. Русенци се наложиха в три от последните шест мача във всички турнири, Витоша записа един успех (у дома) и два мача завършиха наравно. Всъщност Витоша могат да се похвалят само с една победа над този съперник, победа дошла с 2-1 през юли месец 2018 година.

Дунав – Витоша Анализ

Анализа на този мач показва, че опцията „И двата отбора да отбележат гол – Да“ се случва в над 70% от мачовете, а резултат завършил с Над 2,5 гола се среща почти толкова често в мачовете изиграни в Русе.

Дунав – Витоша Процентна Вероятност

Сигурността на залог за Над 2,5 гола в този мач е точно 70%, въпреки че се предлага при коефициент от 2,25 в Betano към момента на изготвяне на прогнозата. Това е наложено от букмейкъра поради статистиката от последните два мача между тези два отбора, завършили съответно с резултат 1-0 и 0-0, но пък в същото време до този момент тази статистика на „ъндъри“ никога не е продължавала повече от 2 последователни мача!

Дунав – Витоша Избор на Букмейкър

Най-подходящият букмейкър за залог на този мач е efbet, и втора опция в Betano. Не забравяйте, че и двата букмейкъри имат начални бонуси, с правилата им можете да се запознаете от официалните им сайтове, или да последвате банерите в прогнозата!

Пожелаваме Ви успех!

Краен резултат: 2-0 (губи)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации