11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дунав – Левски: Само дни преди вечното дерби, „сините“ нямат право на грешка в Разград

Дунав е домакин на Левски в една от най-интерсните срещи от междинния кръг в Първа Лига. Двубоя ще се играе във вторник – 28.02.2917г. от 15:00 часа на Лудогорец Арена в Разград, а главен съдия ще бъде Ивайло Стоянов. Коефициентите за срещата показват очакванията на букмейкърите за успех на гостите. С 1.90 коефициент се оценява победата на Левски, докато за успех на Дунав ставките са високи и достигат до 4.00, а за равенството между двата букмейкърите приемат залози на 3.20 коефициент.

Дунав спечели с 2:0 гостуването си на Ботев Пловдив в Коматево. Така русенци се утвърдиха на 6-тото място в класирането с актив от 31 точки. Момчетата на Веселин Великов имат аванс пред канарчетата от 4 пункта само 5 кръга преди края на редовния сезон.

Преди мача с Левски, младия треньор на Дунав няма сериозни поводи за притеснения. С травма е титулярния страж на русенци – Мартин Луков, който обаче бе заменен достойно от Станислав Антонов, който не пусна гол и хвана дузпа срещу Ботев. На върха на атаката на Дунав в тази срещу ще бъде Мирослав Будинов, а героя от мача с канарчетата – Бирсент Карагерен ще действа по крилото.

Гледай Дунав – Левски на живо, онлайн залози 15:00 ч.

Левски допусна втора поредна издънка от началото на пролетните мачове. Сините не успяха да победят Локомотив Горна Оряховица на Герена и стигнаха само до реми – 1:1. Така момчетата на Елин Топузаков имат само 3 точки аванс пред третия – ЦСКА-София, а идния уикенд се задава дерби с червените. Гостуването на Дунав изглежда задължително за печелене, но очакванията са за сериозен отпор от страна на русенци.

След наказания в състава на Левски се завръщат Георги Костадинов и Мехди Бурабия. Санкция пък ще изтърпи десния бек Сашо Александров. Съименника му в центъра ща защитата – Александър Александров пък е с травма и също пропуска мача. Като добавим и факта, че контузия лекува и Димитър Пиргов, проблемите в отбора за Елин Топузаков са сериозни. В предни позиции в стартовата единадесеторка ще се завърне Бабатунде Адениджи, който ще замени разочаровалия през уикенда Амаду Сукуна.

Въпреки успеха срещу Ботев, Дунав показва колебания в играта си. Левски от своя страна няма право на грешка само дни преди вечното дерби. Мястото на Елин Топузаков изглежда разклатено и неговите момчета са задължени да вземат трите точки на Лудогорец Арена.

Прогноза:  Левски @ 1.90 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации