10.6 C
Ню Йорк
вторник, април 23, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дунав – Лудогорец, Първа Лига, петък – 28 октомври

Дунав и Лудогорец излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на българската Първа Лига. Двубоя ще се изиграе на 28.10.2016г. (петък) от 20:00 часа българско време на Лудогорец Арена в Разград, а главен съдия на мача ще бъде Николай Йорданов.

Дунав измъкна равенство – 0:0 при гостуването си на Локомотив Пловдив в предишния кръг на Първа Лига. Така русенци нямат победа вече 5 поредни срещи в първенството и това ги смъкна на 5-то място в класирането с актив от 19 точки. През седмицата Дунав повдигна самочувствието си като се справи със Септември с 2:0 в турнира за Купата на България и вече е във фазата на 1/4-финалите.

Сега пред Дунав предстои много сериозно изпитание – двубой с Лудогорец и въпреки че русенци са домакините той ще се изиграе в Разград. Веселин Великов не успя да запази повечето си титуляри, които взеха участие в двубоя за купата през седмицата. Вратаря Мартин Луков получи почивка и сега ще се завърне под рамката на вратата. Лидерите на Дунав в нападение отново ще бъдат Антон Огнянов и Мирослав Будинов.

Лудогорец спечели без проблеми с 4:0 в последния кръг домакинството на Локомотив Горна Оряховица. Въпреки успеха шампионите остават на 2-ро място в класирането, на 2 точки от лидера Левски, но имат и мач по-малко в актива си. През седмицата Лудогорец нямаше проблеми срещу Монтана и победа с 4:0 в турнира за Купата на България.

В спомената среща, Георги Дерменджиев даде почивка на огромна част от титулярите си, които получиха почивка. Преди двубоя с изненадата Дунав в лагера на Лудогорец няма никакви проблеми с контузени или наказани играчи. Въпреки че на разградчани предстои мач с Арсенал в Шампионската Лига, Георги Дерменджиев отново ще заложи на всичко най-добро.

Лудогорец ще се опита бързо да реши мача в своя полза, но Дунав е силен съперник. Двата отбора обичат да нападат и се радват на добра резултатност. Очакваме интересен мач на стадиона в Разград, който следва да завърши с доста попадения.

Прогноза: над 2.5 гола @ 1.60 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации