12.4 C
Ню Йорк
неделя, май 5, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Дъндок – Арсенал Прогноза (10-12-2020)

Прогноза за Дъндок - Арсенал

Дъндок
Дъндок
10 дек 2020
Лига Европа, Групова фаза
Лого на ФК Арсенал, Премиершип
Арсенал

Голям, много рядко срещан сблъсък, се открива пред ирландския Дъндок. Той е от едно първенство на страна, която въпреки своята териториална близост до Англия, просто няма никакво място за сравнение.

Приказката на този малък тим се разви по един наистина магически ход. Той беше тотално отписван по пътя към групите и въпреки това някак си се справи, за да запише най-голямото постижение в историята си. Това, че е на последно място в групата и все още няма спечелена точка, въобще не е изненадващо.

Такива бяха и големите предвиждания още преди първия кръг. Дъндок просто си позволи да се наслади на своя величествен миг, като за 4 двубоя в неговите мачове паднаха сумарно 21 гола.

Срещу този Арсенал, който ще е изпълнен с резерви с младоци, серията просто ще бъде удължена. Така зрелищният за наблюдаване артилеристки тим от последните няколко години, просто не е същият, но в този мач ще разгърне силата на нападението си и ще сътвори голеада.

Залог за Над 3,5 гола може да направите в Betano, където ще се възползвате от най-висок коефициент сред букмейкърите с лиценз в България, както и от до 70% бонус при залог на няколко мача от Лига Европа

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации