12.7 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Манчестър Сити (15 яну 2017) прогноза, Висша Лига

Евертън и Манчестър Сити излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 15.01.2017г. (неделя) от 15:30 часа българско време на Гудисън Парк, а главен съдия на мача ще бъде Марк Клатенбърг.

Евертън отпадна от ФА Къп след като загуби на своя стадион от Лестър с 1:2. Така карамелите ще могат да се концентрират изцяло върху представянето си във Висшата Лига, където заемат 7-мо място в класирането с актив от 30 точки. Сега момчетата на Роналд Куман ще имат тежка задача да спрат един от фаворитите за титлата.

Яник Боласие, Джеймс МакАрти, Мухамед Бешич, Матю Пенингтън, Браян Овиедо и Маартен Стекеленбург пропускат мача заради контузии. Идриса Гей пък ще участва в турнира за Купата на Африканските нации и отпада от състава на Евертън в следващите седмици. За негов заместник в следващите дни най-вероятно ще бъде привлечен Морган Шнайдерлин. До тогава шанс за изява в средата на терена ще получи младия Том Дейвис. В отсъствието на Маартен Стекеленбург на вратата на Евертън отново ще видим Хоел Роблес.

Манчестър Сити спечели с 5:0 като гост на Уест Хям и си осигури място в следващия кръг на ФА Къп. Сега гражданите ще се опитат да затвърдят солидния си успех с добро представяне във Висшата Лига. Момчетата на Пеп Гуардиола се намират на 4-то място с актив от 42 точки и ще се опитат да съкратят дистанцията до върха в класирането.

Фернандиньо ще изтърпи втория от общо 4 мача наказание, които получи за червения си картон срещу Бърнли. Така в средата на терена, Пеп Гуардиола отново ще използва крайния защитник – Пабло Сабалета. Илкай Гюндоган и Венсан Компани са трайно контузени, а Лерой Сане е под въпрос за мача. Очаква се през второто полувреме на мача дебют за гражданите да запише новото попълнение – Габриел Жезус.

След солидното представяне при гостуването си на Уест Хям, Манчестър Сити ще излезе много уверен на Гудисън Парк. Евертън от своя страна играе на приливи и отливи през този сезон и едва ли ще успее да спре в тази среща много по-класният си гост.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Манчестър Сити @ 1.83 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации