12.3 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Манчестър Юнайтед, Висша Лига, неделя – 04 декември

Евертън и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на английската Висша Лига. Двубоя ще се изиграе на 04.12.2016г. (неделя) от 18:00 часа българско време на Гудисън Парк, а главен съдия на мача ще бъде Майкъл Оливър.

Евертън загуби гостуването си на Саутхемптън с 1:0 преди седмица. Така карамелите само с 1 победа в последните си 8 мача във Висшата Лига и се намират на 7-мо място с актив от 19 точки. Момчетата на Ронадл Куман ще търсят спиране на лошата серия в двубоя с Манчестър Юнайтед.

Мухамед Бешич и Матю Пенингтън са единствените контузени в лагера на Евертън. Под въпрос за срещата пък е Аруна Коне. Джейм МакАрти пропусна гостуването на Саутхемптън заради травма, но се завърна в тренировъчния процес. Въпреки това халфа ще остане резерва, тъй като Роналд Куман не предвижда промени в състава си. Поредна среща след завръщането си от контузия ще запише Лейтън Бейнс, който е все по-близо до оптималната си форма.

Манчестър Юнайтед не успя да победи Уест Хям преди седмица и завърши наравно 1:1. Така червените дяволи остават с 1 победа в последните си 7 мача във Висшата Лига и се намират на 6-то място в класирането с актив от 20 точки. През седмица момчетата на Жозе Моуриньо си осигуриха място на 1/2-финалите в турнира за Купата на Лигата след успех над Уест Хям с 4:1 и пристигат на Гудисън Парк в позитивно настроение.

Крис Смолинг и Ерик Байли отпадат за гостуването в Мърсисайд заради травми, а под въпрос е Люк Шоу. Уейн Рууни пък получи 5-тия си жълт картон през сезона и пропуска мача с родния си клуб заради наказание. Антони Марсиал и Хенрих Михтарян направиха страхотен мач през седмицата срещу Уест Хям и дадоха сериозна заявка за титулярни места.

Въпреки лошата форма, Евертън играе стабилно у дома и все още няма загуба на Гудисън Парк. Манчестър Юнайтед пък още търси оптималния си състав във Висшата Лига и колебанията на червените дяволи в първенството ще продължат и в неделя вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Евертън или Равен @ 1.72 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации