6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Евертън – Манчестър Юнайтед (20.08.2012)

Висша Лига Англия
Англия Висша Лига

Среща: Евертън – Манчестър Юнайтед
Начало: 20 август 2012, 22:00 часа
На живо: Гледай футбол на живо
Прогноза: Евертън или Равен @ 1,83 коеф. в Efbet

Евертън посреща Манчестър Юнатейд на „Гудисън Парк“ в последния мач от първи кръг на английската Висша лига.

В състава на Евертън няма сериозни контузии преди сезона, като за мача само под въпрос са Фелайни и Дарън Гибсън, които са с леки травми, но е много вероятно да играят. Карамелите се представиха отлично през миналия сезон и в крайна сметка изпревариха дори градския съперник Ливърпул. През лятото не бяха много активни на трансферния пазар, като продадоха Тим Кейхил и Джак Родуел, но Дейвид Мойс заяви, че ще реинвестира парите от Родуел, така че можем да очакваме нови имена до края на месеца. В контролите преди сезона пък спечелиха 3 мача, 2 равенства и допуснаха две поражения от Блекпул и Малага.

Манчестър Юнайтед пък закупиха през лятото Шинджи Кагава от Борусия Дортмунд и Робин ван Перси от Арсенал. Новите попълнения се очаква да дебютират още днес. Ще имат обаче проблеми в защита, тъй като Крис Смолинг и Фил Джоунс са контузени и отпадат със сигурност, докато Неманя Видич не е играл футбол от осем месеца и едва ли ще се рискува с него и по всяка вероятност няма да бъде пуснат като титуляр. Манчестър Юнайтед се представиха много слабо в подготовката си и победиха минимално Шанхай Шенхуа, Амазулу и Хановер, направиха 0-0 с Волеренга и загубиха от Барселона и Абърдийн.

Евертън не загуби нито един от последните си девет мача през миналия сезон. Момчетата на Дейвид Мойс имаха третата най-добра защита в лигата, като отново защитата се очаква да държи тима в челото и през този сезон, тъй като не продадоха нито един от основните си бранители. Манчестър Юнайтед пък не са в най-добрата си форма, имат проблеми в защита, така че можем да очакваме да се издънят на старта на сезона.

Вижте актуални коефициенти за Евертън – Манчестър Юнайтед

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации