7.3 C
Ню Йорк
петък, април 19, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Уест Хям, Премиершип, 30 окт 2016

Евъртън е домакин на Уест Хям в мач от десетия кръг на английската Висша лига. Мачът е в неделя, 30 октомври, от 17:00 часа на „Гудисън Парк“.

„Карамелите“ направиха силен старт, но в последно време не се радват на добри резултати. Те все пак са на шеста позиция с 15 точки, въпреки че са без успех в предходните четири мача във Висшата лига.

В миналия кръг Евъртън отстъпи на Бърнли с 1:2, а преди това тимът на Роналд Куман направи равенства 1:1 срещу Манчестър Сити и Кристъл Палас. Към разочароващите резултати включваме и поражението от Борнемут с 0:1 като последната им победа е на 17 септември срещу Мидълзбро с 3:1 у дома.

Евъртън се готви усилено за двубоя с Уест Хям цяла седмица, след като нямаше ангажимент в турнира за Купата на Лигата. Лейтън Бейнс е под съмнение за предстоящия мач, но трябва да се оправи и да вземе участие, докато Джеймс Маккарти ще се завърне в състава след няколко седмици. Освен него извън строя са още Мохамед Бешич и Матю Пенингтън.

Уест Хям спечели лондонското дерби срещу Челси в турнира за Купата на Лигата в средата на седмицата и продължи на 1/4-финал. Това бе трети пореден успех за „чуковете“ и най-после Славен Билич може да си отдъхне.

Разочароващият старт на Уест Хям ги праща във втората половина на класирането като към момента те са на 15-то място с актив от 10 точки. При победа в Ливърпул обаче може дори да влезнат в Топ 10.

Гьокхан Торе е на няколко седмици от завръщане в игра, а нападаелите Анди Керъл и Диафра Сако се очаква да са на линия следващия уикенд. Андре Аю се завърна на терена в средата на седмицата срещу Челси и се очаква да вземе участие на мача на „Гудисън Парк“.

В последните шест мача между тези два отбора винаги имаше попадения в двете врати. Те си размениха общо 19 гола в тези срещи и очаквам да видим отново доста голове като и двата тима да отбележат попадение.

Прогноза: Гол/Гол и Над 2.5 гола

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации