23.3 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Уигън (26-12-2012)

Евертън ще търси задължителен успех над Уигън, след след като последните два мача между отборите завършиха наравно.

За гостите от Уигън Гари Колдуел се завръща в игра, след като бе изваден принудително в изминалия мач в последния кръг срещу Арсенал. Освен него Роберто Мартинес ще се радва и на играта на централния си бранител Иван Рамос. За сметка на това обаче Джейм Маккарти, Алкарас, Лопес, Алберт, Бен Уотсън и Маячи остават извън сметките на специалиста, така че отново ги чака тежък мач.

Уигън все още не успяват да се измъкнат от опасната зона и заемат 18-та позиция, като единственото хубаво е, че са отбора с най-много точки от застрашените. Над линията пък има доста тимове с приблизително равен брой точки, така че е рано да отписваме Уигън за следващия сезон.

Евертън от друга страна сериозно предяви намеренията си да завърши в Топ 5 и продължава успешната си серия от шест мача без поражение. Заемат пета позиция и успяха да спечелят 30 точки от началото на сезона.

Старши треньора на домакините Дейвид Мойс подобно на Мартинес също има няколко проблема в състава си. Аут от сметките на специалиста остават Хибърт, Кевин, Маруан и Дарън Гибсън. Първите двама се оплакват от различни контузии, а Гибсън и Маруан получиха заслужено наказание от по три мача.

Коефициентите предлагани за победа на Уигън в Bet-at-home достигат до 6.50, a по-вероятната победа за домакините от Евертън се предлага при коефициент от 1,50. Евертън имат заложени големи цели през този сезон, но по Коледа винаги се случват чудеса, така че едно равенство е съвсем постижима цел за Уигън. Доказателство за това са и двата поредни равенства между тимовете, а и знаем какви изненади се получават по това време от сезона!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
предишна статия
Следваща статия
- Реклама -

Последни публикации