11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Евертън – Хайдук Сплит, на живо (17 авг 2017 22:05) Лига Европа

[asitora_forecast league=“811″ hosts=“27978″ guests=“28489″ time=“22:05″ date=“17 авг“ forecast=“Х2″]

Евертън стартира сезона в Англия с трудна победа над Стоук Сити с 1:0. Карамелите записаха и 2 успеха в Лига Европа с по 1:0 срещу Ружомберок в предишния кръг на турнира. Като цяло отборът на Роналд Куман не изглежда готов за старта на сезона. Холандския специалист има и проблеми с контузени футболисти.

Аут за предстоящата среща са Гарет Бари, Шеймъс Колман, Яник Боласие, Шеймъс Колман, Рос Баркли и Рамиро Фунес Мори. Лидер в атаката на своя отбор отново ще бъде Уейн Рууни. Очаква се Роналд Куман да даде почивка на някои от титулярите срещу Стоук и да ги запази за гостуването на Манчестър Сити идния понеделник.

Хайдук Сплит отстрани българския Левски в началото на участието си в турнира. След това хърватите се справиха и с датския Брьондби и сега са на прага на групите на Лига Европа. Хайдук успя да запази отбора си от миналата година, като не продаде капитана си Зоран Нижич. Хърватите изглеждат много обиграни и разчитайки на контраатаки чрез звездата си – Анте Ерцег, може да поднесат лека изненада на Гудисън Парк днес.

 

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации