13.3 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еврофутбол прогнози за днес: Викингур – Брейдаблик

Потърсете Под 3,5 гола днес, в мача между Викингур и Брейдаблик. Срещата започва от 21:00 часа българско време днес, 13 август 2018 г.

Викингур и Брейдаблик влизат в пореден спор от исландския елит. Изходните им позиции са коренно различни, така че много трудно могат да се правят каквито и да било аналогии помежду им.

Тимът на Викингур Рейкявик навлезе в покъртителна поредица от три последователни поражения, която неминуемо доведе до тотален срив в класирането и точно преди идния сблъсък авансът пред зоната на изпадащите се изразява в едни едва три пункта.

Всъщност още към края на кръга при други обстоятелства щеше да е възможно да се стигне до попадане на тима под чертата, но точно сега това няма как да стане, тъй като останалите преки опоненти вече изиграха срещите си и на практика с победа тук Викингур ще изгради немалка преднина от 6 точки пред 11-ия Филкир.

Това ще е и най-важната позиция на дъното – 11-та (като всеки ще желае да завърши с минимум една над нея), понеже нейният обитател ще потегли към втория ешелон, а при това развитие на първенството още от сега е ясно, че единият изпадащ (12-ият) ще е отборът на Кефлавик, който има само 4 спечелени точки в 16 кръга и все още няма записана победа.

Това, което изглежда неминуемо за тима на Викингур, е просто да се отпусне и да започне да разгръща по-добра игра. Слабостите в атака продължават да са налице, като нападението на тима е второто най-слабо в първенството, но още в близките няколко кръга (след този) ще демонстрира известен прогрес.

Брейдаблик е сред топ-тимовете в лигата като продължава да се надява да завърши на първото място. 4-те поредни триумфа през последния месец доведоха до наваксване на изоставането от върха и до увеличаване на апетитите за титлата. Отбраната на този тим е страшно силна, като инкасира много малко голове.

При това статукво в никакъв случай не е изненадващо фаворизирането на гостите, които излизат за пети последователен триумф, който най-накрая може и да ги изкачи на върха, като това ще се случи при грешна стъпка на Стярнан. Брейдаблик ще продължи да играе безупречно в своята половина, като ще гони минимален успех, така че головете в тази среща няма да са кой знае колко много.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации