9.3 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еврофутбол прогнози за днес: Хаугесунд – Волеренга

Потърсете Над 2,5 гола в двубоя между Хаугесунд и Волеренга днес. Срещата започва от 20:00 часа наше време.

Хаугесунд се завърна на правилния път като записа победа още в първия кръг след подновяването на първенството. Поражението от Стабек с 1:2, дошло непосредствено преди паузата се отрази негативно, но не чак толкова, тъй като в последвалата последна среща от първия дял тимът взе паметни три точки над Сандефьорд след геройства в заключителните минути и истинска голова фиеста.

Продължава да се наблюдава изобилие от голове в сблъсъците с участието на този тим, което е нещо обичайно. Едва три нападения в лигата са по-силни от неговото, като изненадващото тук е, че това на водача в подреждането – Бран Берген не е сред тях, като има с един вкаран гол по-малко.

За най-голямо съжаление на домакините от задаващия се сблъсък, появиха се някои травми, които по един или друг начин могат да го спънат. Под въпрос за срещата с Волеренга са цели трима: Кошич, Лейте и Гиткяер, като най-сериозна е ролята на последния, който наниза немалко голове през сезона. Волеренга също има кадрови несполуки, като в тях се включва отстъствието на трайно контузените Леквен и Агири и въпросителните около Джонсън и Абу.

В толкова ранен етап от подновяването на първенството, добавяйки и стремежите най-вече на домакините към зоната на европейските клубни турнири, припечелването на точка няма да е никак добро развитие и всъщност ще е равносилно на поражение. Волеренга така и не съумява да стабилизира играта си, като само преди седмица беше на прага на нов чутовен провал в домакинството на най-слабия тим в лигата – Сандефьорд, който дълго време водеше с 0:2, но все пак някак си се стигна до подялба на точките.

Тази толкова посредствена отбрана на гостите за пореден път няма да им остави възможност да се борят за нещо по-съществено, като изцяло надеждите им за извличане на точки ще са насочени към представянето на другия край на терена. От 2017-а двата тима не спират да радват феновете на головете, като завършиха при 4:3 за Хаугесунд, 3:0 за Волеренга и 2:2. Серията ще бъде продължена с нова голеада.

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации