6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Хърватия – България, прогноза

Хърватия приема България в среща от IX-тия кръг в група H на квалификациите за участие в Евро 2016. Двубоя е днес (10 октомври) от 21:45 часа и е от особено значение за тима на Хърватия, докато за България, изхода на срещата е без значение.

След последните два кръга България катастрофира с две поредни загуби, съответно от Норвегия и Италия, с което се сложи край на шансове за класиране в Евро 2016, докато Хърватия е само с две точки разлика от втория Норвегия, а след България, отбора среща аутсайдера Малта и се очаква да спечелят пълен актив от точки.

Срещата довечера едва ли ще ни предложи някакво интересно развитие на събитията по терена, но всичко щеше да е съвсем различно, ако България беше спечелила поне над Норвегия.

Хърватия не са в най-добрата си форма, като подобно на нашите „трикьолори“ нямат победа в последните три кръга. Момчетата на Анте Чачич спечелиха само една точка след срещите им с Норвегия, Азербайджан и Италия, но в предходните им мачове успяха да си осигурят достатъчен аванс от точки, които може би ще им стигнат за участие във Франция догодина.

Хърватия са домакини, но няма да разчитат на подкрепа от феновете си, тъй като продължават да са наказани и срещата на „Максимир“ ще е пред празна трибуна.

Една от големите звезди на домакините – Марио Манджукич, продължава да е с контузия и няма да вземе участие в срещата, като се очаква неговата роля в атаката да се повери на Никола Калинич. Други проблеми в състава на Чачич няма, и селекционера разполага със сериозни имена в състава си – Лука Модрич, Иван Ракитич, Иван Перишич, Марко Пяца, Субашич и други, които не трябва да имат проблеми срещу България.

България пристига в Загреб с изключително променен състав от последната среща. Голяма част от обичайните титуляри са с различни контузии, а някой от тях дори не получиха повиквателна от селекционера Петев.

Очаква се в игра да видим следната единадесеторка: Живко Миланов, Антон Недялков, Александър Александров, Георги Терзиев, Божидар Митрев, Георги Костадинов, Христо Златински, Димитър Рангелов, Тодор Неделев, Ивелин Попов и Георги Миланов.

Букмейкърите предвиждат лесна победа за Хърватия, като този изход на срещата се оценява с 1.30 коефициент, докато за успех на България този коефициент достига до 11,00.

Ако погледнем назад, ще видим, че двамата селекционери Петев и Чачич имат история един срещу друг. Това се случи през 2012 година, когато Петев бе начело на Лудогорец, а Чачич ръководеше Динамо Загреб, и двата тима се сблъскаха в квалификациите на Шампионска лига, когато Лудогорец отстъпи след резултат 3-2, като победния гол за Динамо дойде цели осем минути след края на редовното време. Днес в състава на България няма какъвто и да е ентусиазъм, но едва ли нашите ще отстъпят лесно.

Прогноза Хърватия – България: под 2,5 гола @ 1,80 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации