13.2 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Емполи – Наполи: прогноза и превю на мача (19.03)

Емполи – Наполи
Италия, Серия А
Начало: неделя, 19-ти март 2017, 13:30
Стадион: „Карло Кастелани“, Емполи

Разочарован от отпадането си в Шампионска лига, Наполи изля яда си в предходния кръг над дебютанта в лигата Кротоне с убедителното 3-0. Момчетата на Маурицио Сари продължават да преследват второто място, което ще им осигури директно участие в Шампионска лига, като дори успяха съвсем наскоро да се преборят с директния си конкурент Рома. Наполи продължават с участието си и в Купата на Италия, където са на полуфинал, но трудно ще успеят да направят следващата крачка, след като в първия мач от този етап загубиха с 3-1 от Ювентус.

<< Емполи – Наполи на живо, онлайн директно в Efbet >>

В същото време Емполи подредиха пета поредна загуба, с което се прибижават ударно към опасната зона, но благодарение на изключително слабите отбори намиращи се там, отбора все още притежава аванс от 7 точки. В този мач „летящите магарета“ вероятно ще продължат с пораженията, и едва ли ще пристигнат с нагласа за печелене на точки.

Един срещу Друг: Емполи – Наполи

Емполи инкасираха по най-малко два гола в последните си пет мача, докато Наполи успяха да реализират по поне 2 гола за същото време.

Наполи са непобедени вече пет поредни домакински мача във всички състезания, и успяха да спечелят в шест от последните си седем гостувания.

Препоръчителен залог: Ще е истинско чудо ако Емполи успеят да се разпишат във вратата на Рейна, което е и нашата прогноза:

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации