7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еспаньол – Гранада (21 яну 2017) прогноза, Примера Дивисион

Еспаньол и Гранада излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя ще се изиграе на 21.01.2017г. (събота) от 14:00 часа българско време на естадио Корнелия-Ел Прат, а главен съдия на мача ще бъде Карлос Гомес.

Еспаньол загуби с 2:1 гостуването си на Валенсия преди седмица. Синьо-белите не познават вкуса на победата от началото на годината, като заемат 11-то място в класирането с актив от 23 точки. Мача с Гранада изглежда идеален за момчетата на Кике Санчес Флорес да се върнат на победния път.

Ернан Перес подписа нов договор в началото на седмицата, който може да му донесе титулярно място по дясното крило на атаката на Еспаньол. Пабло Пиати се завръща в стартовите единадесет на Кике Санчес Флорес, след като нямаше право да играе срещу бившия си отбор Валенсия преди седмица. Въпреки проблемите в коляното, Давид Лопес ще стисне зъби и ще стартира в центъра на защитата на Еспаньол. С травми са Лео Баптистао, Виктор Санчес, Фелипе Кайседо и Хави Лопес, а в турнира за Купата на Африканските нации участие взима Папаколи Диоп.

Гранада завърши наравно 1:1 като домакин на Осасуна. Това бе отличен шанс за момчетата на Лукас Алкарас да се върнат в битката за оцеляване, който обаче те пропуснаха. Така Гранада заема предпоследното 19-то място в класирането с актив от 10 точки и ще трябва да се надява на чудо до края на сезона за да запази мястото си в Примера Дивисион.

Уче пропуска гостуването в Барселона заради наказание. Така в средата на терена Лукас Алкарас ще пусне Андреас Перейра. Исаак Куенка продължава да лекува разтежение и по лявото крило на атаката на Гранада ще видим Омер Атзили. Виктор Ангбан и Мехди Карсела-Гонзалес ще взимат участие в турнира за Купата на Африканските нации и ще пропуснат следващите няколко седмици от сезона. С травма в състава на Гранада пък е централния бранител Матьо Сауние.

Еспаньол навлезе в мини-криза, която ще се опита да спре в предстоящия мач. Гранада изглежда удобен за побеждаване предвид факта, че момчетата на Лукас Алкарас имат само 3 точки далеч от дома.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Еспаньол @ 1.57 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации