10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еспаньол – Реал Сосиедад (10 фев 2017) прогноза, Примера Дивисион

Еспаньол и Реал Сосиедад излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на испанската Примера Дивисион. Двубоя ще се изиграе на 10.02.2017г. (петък) от 14:00 часа българско време на естадио Корнелия-Ел Прат, а главен съдия на мача ще бъде Давид Фернандес Борбалан.

Еспаньол спечели с 1:0 гостуването си на Малага преди седмица. Това бе трета поредна победа за синьо-белите в Примера и ги изкачи на 8-мо място в класирането с актив от 32 точки. Сега на Корнелия-Ел Прат пристига друг отбор във форма – Реал Сосиедад.

Пабло Пиати приключи двубоя с Малага със счупена скула и няма да е на разположение на Кике Санчес Флорес за срещата с Реал Сосиедад. Така Хосе Хурадо ще действа в ролята на „десетка“ зад гърба на Херар Морено, а Хосе Антонио Рейес ще действа по лявото крило. Лео Баптистао, Виктор Санчес, Папаколи Диоп и Хави Лопес са с травми и пропускат мача.

Реал Сосиедад спечели трудно с 3:2 домакинството си на Осасуна. С 3 победи в последните си 4 мача, баските се намират на 5-то място в класирането с актив от 38 точки. Сега момчетата на Еузебио Саркистан ще имат трудна задача на Корнелия-Ел Прат.

Иниго Мартинес се завръща след наказание и ще заеме мястото на Микел Гонзалес в центъра на защитата. Хосеба Залдуа пък ще бъде предпочетен пред Алваро Одриозола на десния бек. Гостуването на Еспаньол заради травми пропускат Карлос Мартинес, Маркел Бергара и Иманол Агирече. Сериозни промени в състава на Реал Сосиедад в сравнение с този преди седмица не се предвиждат.

Еспаньол се намира в страхотна форма и ще търси още един успех в Примера. Реал Сосиедад също може да се похвали с добра форма, но баските загатнаха за проблеми срещу слабака Осасуна преди седмица. Домакините са отбор, който може да използва подобни грешки и едва ли ще загубят мача в петък вечер.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Еспаньол или равен @ 1.50 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации