8.5 C
Ню Йорк
четвъртък, април 18, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Еспаньол – Севиля (29 яну 2017)

Еспаньол и Севиля ще спорят в среща от XX-тия кръг на Примера Дивисион. Преди началото на този кръг Еспаньол заемат девето място след като успяха да спечелят 26 точки, а Севиля заемат второ място, със само точка по-малко от лидера в класирането Реал Мадрид.

Еспаньол трудно ще успеят да спасят сезона. За да се класират до едно от местата даващо право на участие в Лига Европа ще трябва да изпреварят цели три отбора, наваксвайки цели осем точки, което за момента не изглежда възможно.

Старши треньора Кике Флорес успя да измъкне отбора от долната половина на таблицата, където по принцип сме свикнали да виждаме Еспаньол, но ще трябва още доста да се поработи, за да видим по-добри резултати.

След девет срещи без загуба в Примера, Еспаньол намали темпото и записа две поражения, който вече останаха назад, след като в последния кръг Еспаньол се справи без проблеми с последния Гранада. Срещу Севиля ще им е адски трудно, а в допълнение на това, Флорес има куп липсващи и контузени футболисти.

Севиля продължава с амбициозната си кампания за титла в Примера този сезон. Отбора играе наистина силен и атрактивен футбол, като само на моменти трябваше да изпуснат парата и загуибиха ценни точки, които можеше да ги изпратят още от сега на първото място, говоря за последната загуба на отбора в началото на месец декември 2016 от последния в класирането.

В момента отбора на Хорхе Самаполи е отново в победна серия, като дори успя да се справи и с прекия си конкурент – Реал Мадрид. В състава няма сериозни кадрови проблеми, които биха попречили на отбора да се справи при това гостуване, като недоумение буди нагласата на букмейкъра Efbet, който приема залози за победа на Севиля при коефициент от 2.20, което ми се струва доста странно.

Еспаньол и Севиля вече изиграха първия си мач от този сезон, когато в зрелищен мач на „Рамон Санчез Пизхуан” паднаха цели 10 гола, шест от които във вратата на Еспаньол. Статистически погледнато, Еспаньол е с две поредни победи над този съперник у дома, и вероятно това очакват букмейкърите. Севиля обаче е в далеч по добра форма и кондиция, и едва ли ще позволят да сдадат мястото си на Барселона.

Прогноза: 2 @ 2.20 коефициент в Efbet

Регистрирай се още днес в Efbet, депозирай 100 лева и букмейкъра ще удвой депозита ти по сметката веднага с допълнителни 100 лева!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации