10.4 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Етър – Верея

Домакински успех за “болярите” срещу Верея

ЕТЪР – ВЕРЕЯ
Първа Лига, ст. „Ивайло“
Петък, 27 юли 2018 г., 18:30 ч.
Залози на живо в efbet

Първият двубой от втория кръг на родното първенство изправя един срещу друг два тима, които не успяха да се разпишат в откриващите мачове. Етър и Верея ще се опитат да променят тази негативна статистика този петък от 18:30 часа на стадион “Ивайло”.

“Виолетовите” изиграха добър двубой срещу шампиона и то на “Лудогорец Арена”. Въпреки, че бразилският треньор на “орлите” заложи на своите титуляри, Етър се представи достойно и дори изпусна да се прибере във Велико Търново с точка към актива си. Етър (Велико Търново) ще бъдат по-офанзивно настроени в предстоящия мач. Към стартовите единадесет очакваме да се включат новите нападатели, за да внесат свежи идеи в предни позиции.

Верея продължава да е затрупан с проблеми. Над клуба е налегнало безпаричие, а треньорът Иван Колев е със силно ограничен състав. След напускането на най-важните състезатели от изминалия сезон, ситуацията при старозагорци изглежда притеснителна. В първия кръг срещу Септември, под ентусиазма на новопривлечените в отбора, тимът успя да извоюва ценна точка, но няма как да скрием, че бе по-слабия на терена.

Ще се доверим на домакините, които се представиха силно в мачовете на свой терен през изминалата кампания. Етър записа само една загуба през пролетта, дошла от Лудогорец. Вярваме че феновете ще помогнат за постигането на този важен успех, който да вдигне самочувствието на футболистите. Efbet ни предлага най-високия коефициент за знак 1 – 1,80.

Прогноза Етър – Верея: 1 @ 1.53 коеф. в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:30 ч. на 26.07.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации