12.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Жалгирис – Лудогорец: Футболни прогнози и анализ

Жалгирис – Лудогорец
Шампионска лига, Втори квалификационен кръг
Начало: сряда, 12 юли 2017 г., 21:00 часа

Жалгирис и Лудогорец стартират участието си в квалификациите за Шампионска лига от втория кръг. Двубоя между двата тима ще се изиграе на стадион „ЛФФ Стейдиъм“ във Вилнюс в сряда вечер от 21:00 часа българско време.

Жалгирис

Литовския шампион не изглежда много респектиращо, но със сигурност е корав отбор. Жалгирис е лидер в своето първенство, което е в разгара си. Зелено-белите имат преднина от 10 точки и са сигурни шампиони.

Като част от подготовката за двубоя с Лудогорец, Жалгирис изигра и едва много престижна контрола, в която завърши 1:1 с Бате Борисов. Треньора на Жалгирис – Валдас Дамбраускас ще разчита на стегната игра в защита и бързи контраатаки.

Лудогорец

Лудогорец се подготвяше в Австрия за началото на сезона. Орлите изиграха много приятелски срещи, тъй като за разлика от литовското, българското първенство все още не е стартирало. Момчетата на Георги Дерменджиев записаха впечатляващ успех над Зенит с 1:0, а завършиха наравно 1:1 и с гръцкия хегемон Олимпиакос.

Лудогорец не е много активен на трансферния пазар, като не направи впечатляващи трансфери. В тима се очаква класен нападател, който евентуално да замести Клаудиу Кешеру. Орлите се разделиха с Хосе Паломино, който подписа с Аталанта, а скоро трансфер очаква и Върджил Мисиджан.

Жалгирис – Лудогорец: Един срещу Друг

Двата отбора не са играли по-между си досега.

Футболни прогнози за Жалгирис – Лудогорец:

Лудогорец ще търси задължителна победа за да не трепери в реванша. Орлите все още имат обеца на ухото от отпадането от Милсами преди 2 сезона. Очакваме Георги Дерменджиев да пусне оптимален състав при гостуването на Жалгирис. Мястото на Хосе Паломино до Козмин Моци в центъра на защитата ще заеме Георги Терзиев.

Жалгирис не впечатлява с изявите си и е доста под стандартите на българския шампион. Очакваме агресивни атаки на Лудогорец още от началото на мача. Класата на орлите е много по-високо и те би трябвало да водят в Литва още до почивката.

Прогноза: Лудугорец/Лудогорец ПП/КР@2.20

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации