5.8 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Жирона – Селта, Ла Лига (17.09.18)

Испания - Ла Лига - Прогнози
Топ прогноза за двубоя Жирона – Селта!

Жирона е домакин на Селта в последна среща от 4-тия кръг на Испанската примера дивисион. От началото на новата кампания значително по-добре се представя гостуващия Селта, след като няма загуба и успя да спечели седем точки до този момент. В същото време Жирона записа по една победа, равенство и загуба, като загубата дойде от Реал Мадрид, а успеха им реализираха в последния кръг, над Виляреал с 0-1 като гости.

Двубоя между двата отбора е в понеделник, 17 септември, от 22:00 часа и ще се излъчва на живо в efbet.

Фаворит в тази среща определено е отбора от „Галисия“, който между другото спечели при последната им среща тук. „Каталунците“ победиха Селта с 1-0 във втората среща по-между им от изминалия сезон, а преди този успех двата отбора завършиха наравно – 3:3.

Коефициентите на букмейкърите не дават яснота кой е фаворит в този мач. За победа на Жирона ставката е точно 2.40, а за успех на Селта коефициента е 3.00. В кадрови план и двата отбора нямат сериозни проблеми, но в абсолютно пълен състав е тимът на Селта, докато под въпрос в лагера на Жирона са Хоан Мохика, Йонас Рамальо и Карлес Планас.

Факта, че Антонио Мохамед ще има на разположение всичките си футболисти, и факта, че избора му към този момент е успешен, ни насочва към залог в полза на  „малките келти“. Селта определено ще пристигнат на „Балаидос“ с достатъчна доза увереност, особено след успеха им над Атлетико Мадрид в последния кръг.

Антонио Мохамед успя да оформи страховито трио в предни позици, което би трябвало да си свърши работата!

Прогноза:

  • Победа за Селта
  • Коефициент: 3.00*
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации