12.2 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Жрински Мостар – Легия Варшава (12 юли 2016)

В първа среща от втория квалификационен кръг за участие в Шампионска лига, един срещу друг излизат босненския шампион Жрински Мостар и полския Легия Варшава. Двубоя започва в 19:30 часа българско време на 12 юли (вторник) 2016 г. Фаворит в срещата несъмнено са гостите от Варшава, тъй като те притежават значителен опит в европейски турнири. Двата отбора не са играли по-между си за момента и това ще е тяхна първа среща.

Жрински Мостар

Ако трябва да кажем нещо за домакините, то на първо място трябва да споменем, че след края на първенството, отбора успя да спечели четвъртата си титла като шампион на Босна и Херцеговина. Победата им бе заслужена и с убедителна преднина със седем точки от втория Слобода. През втората половина на първенството в Босна и Херцеговина, Жрински Мостар се представиха като истински шампиони и за изминалите 15 кръга записаха 12 победи и 3 равенства. Начело на отбора продължава да е успешния Маринович, който замени през миналата година Карачич.

Маринович бе асистент на предходния старши треньор, който бе изключително добър специалист и явно е успял да копира от него методите и начините на взаимодействие с отбора, тъй като очевидно свърши страхотна работа. След края на успешния сезон обаче, Маринович ще трябва да търси спешно няколко нови попълнения, тъй като от състава си тръгнаха титулярния вратар Карачич, защитника Блек и халфа Закирич. В състава вече акостираха няколко нови имена, но за момента нито един от тях не се наложи пред Маринович, което означава, че срещу Легия ще видим вероятно само познатите футболисти, които играха миналата година.

Легия Варшава

За гостите от Варшава няма съмнение, че са фаворит в този мач, тъй като както казахме по-горе имат значителен опит в евро турнирите в сравнение с Жрински Мостар. През миналата година успя да стигне до груповата фаза на Лига Европа, като за изиграните шест мача записаха една победа, едно равенство и четири загуби. В родният шампионат също се представиха добре през втората част, като завършиха на първо място. Трябва да отбележим, че Легия Варшава освен шампиони успяха да спечелят и Купата, където се наложиха над големия им съперник Лех Познан.

Легия Варшава смени старши треньора и днес зад състава застана Бесник Хаси, който до скоро изпълняваше същия пост в холандския Андерлехт. След края на шампионата от отбора напуснаха няколко футболисти, но пък веднага бяха назначени нови, които ще могат да играят още във вторник вечер. Това са двамата нападатели Дуди и Николич, както и полузащитника Ядловец и централния защитник Паздан.

На пръв поглед Легия Варшава е фаворит, но факта, че Жрински Мостар четири пъти става шампион в държавата си и няма загуба в последните 15 срещи говори, че не трябва да бъдат съвсем подценявани. Най-точната прогноза за този двубой според нас е опцията под 2,5 гола, тъй като едва ли в тази първа среща и двата отбора ще се хвърлят здраво, още повече, че Легия са гости и ще имат достатъчно време на свой терен за реванша.

Прогноза: Под 2,5 гола при 1,60 коефициент в Букмейкър - Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации