10.7 C
Ню Йорк
сряда, април 24, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Зоря – Манчестър Юнайтед, Лига Европа, четвъртък – 08 декември

Зоря и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг в първа среща от група „А“ на Лига Европа. Двубоя ще се изиграе на 08.12.2016г. (четвъртък) от 20:00 часа българско време на стадион Черноморец в Одеса, а главен съдия на мача ще бъде Тамаш Боднар от Унгария.

Зоря загуби гостуването си на Фенербахче с 0:2 преди 2 седмици. Така украинците остават на последно място в групата с 2 спечелени точки и без никакви шансове за класиране напред в турнира. Въпреки това пред момчетата на Юри Вернидуб предстои изключително престижен двубой и те ще го изиграят на ниво.

Еруард Собол отпада от групата на Зоря заради наказание, а Микита Каменюка е контузен. Така Артем Сукотски ще бъде предпочетен вместо Григори Ярмаш да стартира на левия бек на отбраната на украинците. Мястото на контузения капитан Каменюка на десния бек пък отново ще заеме Евгений Опанасенко.

Манчестър Юнайтед победи с 4:0 Фейенорд преди 2 седмици. Така червените дяволи се изкачиха на 2-ро място в групата с актив от 9 точки. При гостуването на Зоря обаче, Жозе Моуриньо ще подходи сериозно за да могат червените дяволи да спечелят първа победа далеч от Олд Трафорд в евротурнирите и да си осигурят място напред в турнира.

Крис Смолинг, Люк Шоу и Ерик Байли лекуват контузии и няма да вземат участие в мача. Хенрих Михтарян също има лека травма и предвид опасенията за много заледен терен в Одеса едва ли ще бъде рискуван. Бастиан Швайнщайгер пък няма картотека за турнира и не отпътува за Украйна. В групата за мача със Зоря не попаднаха и Майкъл Карик, Морган Шнайдерлин, Матео Дармиан, Антонио Валенсия и Мемфис Депай. В нападение се очаква да стартират Маркъс Рашфорд и Уейн Рууни, а Златан Ибрахимович да остане на пейката. На вратата на Манчестър Юнайтед ще бъде Серхио Ромеро, а шанс за изява на десния бек ще получи младия Тимоти Фосу-Менса.

Очакванията са стадиона в Одеса да предложи много трудни условия за игра на Зоря и Манчестър Юнайтед. Това е предпоставка за здрава битка между двата отбора, като головете в мача едва ли ще са повече от 2.

вземи си бонуса още сегаПрогноза Зоря – Манчестър Юнайтед под 2.5 гола @ 1.95 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации