6.6 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Израел е домакин на Италия в Група G на квалификациите за Мондиал 2018

Отборите на Израел и Италия излизат един срещу друг в първа среща от квалификационна група G за класиране на Мондиал 2018 в Русия. Срещата е днес от 21:45 часа българско време. За фаворит в срещата е определен Италия с коефициент от 1.61, докато за успеха на домакините от Изреаел залози се приемат при коефициент от над 7,00.

„Скуадра адзура“ пристига в Хайфа без младия си нападател Андреа Белоти. 22-годишният Белоти е с контузия в бедрото и със сигурност пропуска срещата на тима си, като на неговото място старши треньора Джампиеро Вентура ще трябва да избира измежду Грациано Пеле и Едер.

Състоянието на Белоти се е влошило в събота, когато се е наложило да се върне до Торино за медицински тестове, след които се е установило, че нападателя няма да може да играе поне седмица.

Публично известно е, че Белоти е един от големите любимци на Вентура, като последния го лансира за първи път с националите при приятелската среща на Италия с Франция миналата седмица. Освен това Белоти за момента е на първо място сред голмайсторите в Серия А, след като успя да вкара четири попадения за изминалите два кръга.

Заедно с Белоти, аут остават и контузените Даниеле Де Роси и Андреа Бардзали, а Леонардо Бонучи пропуска срещата заради семейни проблеми.

Начало: 05 септември 2016 г., 21:45 часа

Футболни прогнози за Израел – Италия:

  • Победа за Италия при 1,61 коефициент в Заложи в Efbet
  • Над 2,5 гола при 1,65 коефициент Заложи в Efbet
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации