7.8 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Аталанта (23.03. 16:00)

След загубата от Ювентус на 2 февруари, Интер набра скорост и се върна в битката за ЛЕ. Нерадзурите са в серия от 4 победи и 2 равенства, а програмата им в следващите кръговe позволява с набраната инерция да търсят максимален брой точки срещу Аталанта, Удинезе, Ливорно, Болоня и Сампдория. За съжаление, резултатите от работата на всеотдайния Валтер Мадзари дойдоха твърде късно. През следващия сезон Интер със сигурност ще има достатъчно класни футболисти, за да посегне към титлата. Друг е въпросът обаче дали тези играчи ще се превърнат в отбор.

Със сигурност до края на първенството Мадзари ще опита да постави основите на един доста по-силен тим. Сега на дневен ред е мачът с Аталанта и нерадзурите излизат за нова задължителна победа. Алварес е под въпрос, а Жуан наказан за 1 среща. Интер по традиция залага на схема с трима централни бранители. Очаква се пред Ханданович титуляри да започнат Кампаняро, Ранокия и Роландо. Феновете на тима искат да виждат повече голове, но един Паласио не стига. Ернанес все още не успява да покаже най-доброто от себе си, а Милито не е във форма и търка пейката. Това дава отличен шанс на Икарди да разгърне потенциала си. Младият нападател отново ще попадне в стартовия състав.

Аталанта е един от най-слабите гости в Серия А – едва 2 победи и 2 равенства в 14 двубоя. В последните си две визити обаче бергамаските измъкнаха 4 много ценни точки, а успехът над Сампдория в миналия кръг им гарантира спокойствие в средата на таблицата. Кацола и Бривио са контузени, а Беналюн наказан.

Схемата на Аталанта традиционно е 4-4-1-1 с Денис на върха в атака. Предимството на нерадзурите у дома е смазващо – 11/3/1. Въпреки това обаче, грандът от Милано вече 5 мача няма успех над съперника. Логично е да мислим, че Интер може да изпита проблеми с корав отбор като бергамаските. Тимът на Мадзари рядко бележи повече от 2 гола и трудно стига до победите срещу състави от златната среда и долната половина на таблицата. Въпреки това смятаме, че този двубой е подходящ за Интер да се „отпуши”. Единицата изглежда до голяма степен сигурна. Ние обаче ви предлагаме, на пук на статистиката и логиката, да потърсите повече стойност, като заложите на успех за нерадзурите с два гола разлика.

Контузени: Интер – Алварес, Киву, Аталанта – Кацола, Бривио
Наказани: Интер – Жуан за 1 мач, Аталанта – Беналюн за 3 мача

Вероятни стартови състави:
Интер (3-5-2): Ханданович, Кампаняро, Ранокия, Роландо, Джонатан, Нагатомо, Камбиасо, Гуарин, Ернанес, Паласио, Икарди
Аталанта (4-4-1-1): Консили, Раймонди, Стендардо, Йепес, Дел Гросо, Естигарибия, Чигарини, Кармона, Бонавентура, Моралес, Денис

Прогноза: Победа за Интер с два гола разлика
Рискова прогноза: Точен резултат 3:1

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации