24 C
Ню Йорк
сряда, май 8, 2024

Buy now

Интер Баку – Младост Лучани, прогноза (06 юли 2017)

Интер Баку – Младост Лучани
Лига Европа, Първи Квалификационен Кръг
Начало: Четвъртък, 6 юли 2017 г., 20:00 часа

В среща реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа един срещу друг застават тимовете на Интер Баку и Младост Лучани. След 3-0 в първия мач за Баку, дебютантите в Лига Европа – Младост Лучани едва ли ще съумеят да наваксат и ще приключат бързо, бързо с участието си.

Интер Баку използваха перфектно всяка една възможност в първия мач и направиха сериозна стъпка към следващия кръг с класическото 3-0. Опитът им в европейските турнири оказа решаваща роля срещу дебютант като Младост и в предстоящия реванш няма да е изненада ако станем свидетели на сходен резултат.

Ако сте проследили мача или поне статистиката след него ще видите, че не Интер Баку, а именно Младост Лучани бяха по-добрия отбор в първия мач, но така и не успяха да реализират нито една от седемте възможни шанса, които имаха срещу вратата на Баку, докато „азарите“ имаха точно четири положения и реализираха три от тях. Именно поради тази причина, ще намерите доста високи ставки за победа на домакините (2.00 – 2.20), които съветваме да последвате!

Прогноза: 1 @ 2.00 коефициент в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации