9.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Емполи (12 фев 2017) Серия А, прогноза

Интер посреща Емполи в двубой от 24-ия кръг на италианската Серия „А“. Мачът е в неделя, 12 февруари, от 16:00 часа българско време на „Джузепе Меаца“.

Устремът на Интер в Калчото бе спрян от Ювентус миналия уикенд, когато „нерадзурите“ загубиха за първи път след седем поредни победи. Интер отстъпи на „Ювентус Стейдиъм“ с 0:1 като допусна попадение в края на първата част. Като цяло тимът на Стефано Пиоли се представи добре срещу шампиона като през първото полувреме дори бе по-силният тим.

След поражението в Торино, Интер се смъкна с една позиция във временното класиране и в момента заема пето място с актив от 42 точки. „Синьо-черните“ са само на точка зад Лацио и изостават на пет от третия Рома. Интер е в серия от седем поредни победи у дома като в последните четири домакински мача допусна само един гол. В предстоящия мач Стефано Пиоли няма да може да разчита на Иван Перишич, който получи червен картон срещу Ювентус.

Съставът на Емполи е замесен в битката за оцеляване през този сезон. „Сините“ имат актив от 22 точки и се намират на 17-то място. Авансът им пред 18-ия Палермо е осем пункта като на пръв поглед това е добра преднина, но при евентуална загуба от Интер разликата може да стане само пет точки.

В миналия кръг Емполи направи равенство 1:1 у дома срещу Торино. В последните си пет мача навън тимът на Джовани Мартушиело спечели само две точки. Те бяха разгромени от Кротоне с 1:4 в последния им мач навън и това надали им дава поводи за оптимизъм преди гостуването в Милано.

Интер е в серия от четири поредни победи срещу Емполи. Стефано Пиоли и компания не могат да си позволят грешна стъпка в предстоящото домакинство, ако искат да останат в битката за Топ 3. През първия полусезон те победиха Емполи с 2:0 и очаквам нов успех за тях с поне два гола разлика.

ПРОГНОЗА: ИНТЕР -1.5 АЗИАТСКИ ХЕНДИКАП

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации