9.4 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Киево (14 яну 2017) прогноза, Серия А

Интер и Киево излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 14.01.2017г. (събота) от 21:45 часа българско време на стадион Джузепе Меаца, а главен съдия на мача ще бъде Пиеро Джакомели.

Интер обърна Удинезе като гост преди седмица и спечели с 2:1. Две попадения на Иван Перишич донесоха 4-ти пореден успех за нерадзурите в Серия А и ги изкачиха на 7-мо място в класирането с актив от 33 точки. Сега Интер ще се опита да продължи добрата серия срещу солидния тим на Киево.

Марсело Брозович ще пропусне срещата заради наказание. Така шанс за изява в средата на терена ще се отвори за Джефри Кондогбия, който ще си партнира с Жоао Марио. Друга опция за Стефано Пиоли в средата на терена е Гари Медел, който наскоро излекува контузия, но все още не е готов за пълни 90 минути. Евер Банега пък отново ще действа зад единствения нападател в схемата на Интер – Мауро Икарди.

Киево отпадна от турнира за Купата на Италия след загуба с 1:0 при гостуването на Фиорентина. Летящите магарета не започнаха добре годината и в Серия А, като допуснаха поражение с 1:4 от Аталанта на своя стадион. Момчетата на Роландо Маран ще се опитат да спрат пропадането при гостуването на набралия инерция Интер.

Никола Ригони и Препарим Хетемай няма да пътуват за Милано, тъй като са контузии. Така Роландо Маран няма много опции в средата на терена. Там ще бъде върнат Джонатан Де Гузман, а мястото на холандеца зад нападателите ще заеме Валтер Бирза. В предни позии, Киево ще разчита на Рикардо Меджиорини и Серджо Пелисиер.

Интер изглежда преобразен със Стефано Пиоли начело. Нерадзурите се приближиха до лидерите в класирането и сега трудно ще бъдат спрени от Киево, който свали нивото на своето представяне от началото на годината.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Интер @ 1.44 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации