6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Интер – Рома (26 фев 2017) прогноза, Серия А

Интер и Рома излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.02.2017г. (неделя) от 21:45 часа българско време на стадио Джузепе Меаца, а главен съдия на мача ще бъде Паоло Талявенто.

Интер спечели трудно гостуването си на Болоня преди седмица с 1:0. Така нерадзурите продължават доброто си представяне в първенството под ръководството на Стефано Пиоли. Силната форма на Интер ги праща на 5-то място с актив от 48 точки и възроди надеждите на тима за класиране в Шампионската Лига през новия сезон.

Срещу Рома, Стефано Пиоли ще може да използва Мауро Икарди и Джефри Кондогбия, които се завръщат след наказания. Санкция обаче ще изтърпи защитника Миранда, който натрупа картони. Стефано Пиоли няма да изневери на формацията с трима в защита, която налага успешно напоследък.

Рома загуби през седмицата от Виляреал като домакин с 1:0, но с общ резултат 4:1 се класира напред в  турнира Лига Европа. В калчото, вълците се намират в серия от 3 поредни победи и продължават да преследват Ювентус. Дербито с Интер е много важно за момчетата на Лучано Спалети и те ще търсят победата.

Алесандро Флоренци е трайно контузен в лагера на Рома и ще пропусне всички мачове на своя отбор до края на календарната година. Антонио Рюдигер е фаворит пред Жеан Жезус да стартира в центъра на защитата на Рома. Двамата може и да започнат заедно мача, ако Костас Манолас не се възстанови от леката травма, която го измъчваше през седмицата. В предни позиции, Лучано Спалети няма да прави никакви промени и Мохамед Салах и Раджа Наинголан ще помагат на Един Дзеко в атака.

Неделното дерби на Джузепе Меаца среща два отбора в много добра форма. Интер показа, че намира себе си под ръководството на Стефано Пиоли. Рома обаче водена от реализатор на световно ниво като Един Дзеко, показва сериозна класа в последните си срещи и ще си тръгне най-малко с точка от Милано.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Рома или Равен @ 1.55 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации