5.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Торино, Серия А, сряда – 26 октомври

Интер и Торино излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 26.10.2016г. (сряда) от 21:45 часа българско време на стадион Джузепе Меаца, а главен съдия на мача ще бъде Давиде Маса.

Интер загуби гостуването си на Аталанта през уикенда с 2:1. Това бе трето поредно поражение за нерадзурите в Серия А, което ги оставя на незавидното 14-то място в класирането с актив от 11 точки. Загубата от Аталанта по всяка вероятност ще коства главата на треньора Франк Де Бур. Очаква се в следващите часове, холандеца да бъде уволнен, като не е ясно дали ще получи шанс да води Интер срещу Торино.

Гари Медел пропуска предстоящата среща заради наказание, докато Фелипе Мело е контузен. Така в средата на терена шанс за изява се очаква да получи Джефри Кондогбия. Антонио Кандрева, който влезе като резерва при гостуването на Аталанта през уикенда, сега ще стартира като титуляр. Въпреки проблемите с феновете на Интер, Мауро Икарди ще продължи да води атаката на тима и в тази среща.

Торино изпусна победата срещу Лацио през уикенда след голово равенство – 2:2. Така биковете не са губили в Серия А в 6 поредни срещи и заемат 6-то място в класирането с актив от 15 точки. Торино ще продължи да гони целта си, която е класиране в евротурнирите и пристига на Джузепе Меаца в отлична форма.

Леандро Кастан и Яго Фалке тренираха на облекчен режим след мача с Лацио тъй като имат леки контузии. Все пак се очаква и двамата да бъдат в групата на Торино за гостуването на Интер, но за тяхното участие в срещата ще се решава в минутите преди мача. Единствения сигурен отсъстващ от състава на Синиша Михайлович е трайно контузеният – Кристиан Молинаро.

Интер влезе в много тежка криза и дори не се знае дали нерадзурите ще имат треньор в тази среща. Торино пък е на обратния полюс и се намира в страхотна форма преди гостуването на Джузепе Меаца. Биковете са много по-стабилни от началото на сезона и едва ли ще загубят визитата си на разколебания отбор на Интер.

Прогноза Интер – ТориноТорино или Равен @ 1.83 коефициент Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации