11.2 C
Ню Йорк
събота, април 20, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер Турку – Лахти, прогноза (31 май 2017)

Интер Турку – Лахти
Финландия, Вейкауслига
Начало: сряда, 31 май 2017 г.
Стадион: Веритас

Интер Турку изненадва с представянето си за момента и противно на очакванията не се намират в долната половина на таблицата, а на точно обратното място. Отбора успя да застане сред първите четирима във Вейкауслига и може би мечтата им да постигнат нещо този сезон може да се реализира.

Сезона във Финландия е още в началото си, но това което демонстрират Турку засега дава известни гаранции за постигане на добри и трайни резултати. Задължително обаче Интер трябва да подобрят играта си у дома, която е меко казано трагична, и голяма част от точките си отбора спечели при гостуванията. Само една победа записаха тук Интер, при цели три при визитите си до момента.

Лахти от друга страна се намират само на точка разстояние от днешният си съперник. От началото на сезона Лахти допуснаха само две загуби, като впечатление прави играта им и факта, че отбора играе еднакво добре както у дома, така и при гостуванията си, което ще направи срещата доста оспорвана.

Лахти загубиха само веднъж от Интер Турки в последните шест мача по-между им. Като домакини Интер Турку нямат победа над Лахти в последните четири мача тук, от който само в един не загубиха.

Домакините са изключително непостоянен тим и в тази среща спокойно можем да рискуваме като изберем по-високия коефициент за победа – този за победа на гостите!

Прогноза: 2 @ 3.80 в Efbet

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации