13 C
Ню Йорк
събота, април 27, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер – Фиорентина, Серия А, понеделник – 28 ноември

Интер и Фиорентина излизат един срещу друг в среща от поредния кръг на италианската Серия А. Двубоя ще се изиграе на 28.11.2016г. (понеделник) от 22:00 часа българско време на стадион Джузепе Меаца в Милано, а главен съдия на мача ще бъде Антонио Дамато.

Интер стигна до равенство 2:2 в последната минута на дербито с Милан преди седмица. Това бе и официален дебют на Стефано Пиоли начело на нерадзурите. През седмицата, Интер претърпяха крушение в Лига Европа, като отпаднаха от турнира след загуба с 3:2 като гост на Апоел Беер Шева. Така нерадзурите ще се концентрират към мачовете си в Серия А, а пътя им нагоре в класирането минава през успех над Фиорентина.

Гари Медел и Родриго Паласио са единствените контузени на които Стефано Пиоли не може да разчита. Първия е с тежка контузия и няма да го видим в игра до края на годината. Неговото място в титулярни състав на Интер ще заеме Желсон Мурило. Жоао Марио пък ще бъде изтеглен в по-предни позиции и ще действа зад гърба на капитана на нерадзурите – Мауро Икарди.

Фиорентина победа с 4:0 като гост Емполи преди седмица. Така виолетовите нямат загуба в 6 поредни срещи в Серия А, а добрата серия ги изкачи на 8-мо място в класирането с актив от 20 точки. През седмицата подобно на своя предстоящ съперник, Фиорентина загуба в Лига Европа от ПАОК с 3:2. Въпреи поражението, Ла Виола продължава напред в турнира и пристига в добро самочувствие в Милано.

Освен всичко друго Пауло Соуса няма и никакви проблеми с контузени футболисти. Никола Калинич ще се завърне на върха на атаката на Фиорентина след като Коума Бабакар игра в Лига Европа. Други промени в състава на виолетовите не се очакват.

Интер показа хубав футбол преди седмица в дербито срещу Милан макар да измъкна точката в последната минута. Срещу Фиорентина, момчетата на Стефано Пиоли ще бъдат крайно мотивирани да вземат успеха и смятаме, че ще го направят.

вземи си бонуса още сегаПрогноза: Интер @ 2.05 Efbet.com

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации