12.3 C
Ню Йорк
четвъртък, април 25, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Интер ще продължи със силната серия и срещу Болоня

Интер приема Болоня в двубой от 6 – ия кръг на италианската Серия А. Срещата на стадион „Джузепе Меаца“ ще стартира в 16:00ч. в неделя 25 септември 2016г. Двата отбора се разделят от само една точка в класирането, като представянето им значително се подобри в последните няколко срещи в калчото. Нерадзурите спечелиха през миналия сезон и двата си мача срещу Болоня, а като цяло се намират в поредица от четири директни срещи без загуба от тях в шампионата. Така съвсем логично коефициента за успех на гранда от Милано е 1,45, варианта двата отбора да не се победят е 4,20, а успех за гостите е 8,50.

Интер се намира на 5 – то място с 10 точки и голова разлика  7-5. След лошия старт на сезона с един хикс и едно поражение, дойдоха и добрите дни за нерадзурите в калчото. Те се намират в поредица от три поредни победи, като последователно бяха победени отборите на Пескара с 2:1, Ювентус 2:1 и  Емполи 2:0. Новият треньор на тима Франк Де Бур имаше нужда от точно такава победна серия за да може да вдигне самочувствието на неговите играчи. Холандският специалист няма проблеми с контузени или наказани футболисти преди този двубой. Като отново най – сериозна опасност за противниковата врата ще бъде капитана и лидер на Интер – Мауро Икарди, който не спира да бележи в последните срещи на отбора.

Болоня заема две места по надолу от своя опонент на 7 – то място със събрани 9 точки на сметката си. Те дойдоха след три победи и две поражения при голова разлика 7-9. И трите успеха на тима дойдоха пред собствена публика, а двете загуби бяха записани при гостуванията на състава. Слабата игра на Болоня далеч от дома е видима и няма как да си представим, че тя ще се промени на „Джузепе Меаца“ точно сред отбор като Интер. Треньорът на тима Роберто Донадони няма да може да разчита на наказания нападателя Федерико ди Франческо и на контузения полузащитник Федерико Вивиани.

Прогноза Интер – Болоня: Интер @ 1,45 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации