6.5 C
Ню Йорк
петък, март 29, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Иран – Португалия Прогноза

ИРАН – ПОРТУГАЛИЯ
Световно първенство, Група B
Понеделник, 25 юни 2018 г, 21:00 часа
Залози на живо в efbet

Иран и Португалия ще сложат край на тази фаза от надпреварата. Развръзката в група B ще се състои в това последно завъртане, след като три от отборите са с реални шансове за класиране в следващата фаза.

Двубоя между Иран и Португалия ще е един от най-интригуващите сблъсъци в последните мачове от груповата фаза. Иранци се намират на трета позиция с актив от 3 точки, след като достигнаха до инфарктна победа над Мароко. Португалия пък записаха равенство срещу другия фаворит Испания и победиха африканския състав с минималното 1:0.

Роналдо е футболист, който неведнъж е показвал, че може да поведе отбора си във важни срещи. Сега пред португалската селекция предстои точно такъв тип двубой, който да ги класира за елиминационната фаза. Селекционерите на Иран и Португалия ще прибегнат до по-дефанзивен футбол, типичен за двата състава. Шансовете за голове са минимални, затова залагаме на стандартен “ъндър”.

Прогноза Иран – Португалия: Под 2,5 гола @ 1.53 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 21:30 ч. на 24.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации