12 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Исландия – Турция, Прогноза Евро 2020

При добро желание, погледнете малко по-назад в прогнозите, като ще забележите тази за двубоя между Турция и Франция, в която много ясно дадохме посока на това, че ще се стигне до огромната изненада.

Точно тя стана факт след блестяща продукция от страна на южните ни съседи, които надиграха „петлите“ по един много убедителен начин и така затвърдиха мнението, че дори в този им блестящ състав носителите на световната титла не са непобедими.

Турците направиха огромна крачка и не само, а истински скок към класирането си за финалите на следващото Европейско, а срещу Исландия могат да продължат хода си в същата посока.

Много важно за тях тук е просто да не загубят, за да са в отлична позиция, при победа в ответния мач, на своя земя, да затвърдят второто си място. Много трудно, даже въпреки победата им срещу „петлите“, е да се говори, че са в състояние да спечелят групата, въпреки че понастоящем подобна възможност е напълно реална.

Турция ще срещне много сериозен отпор от коравите исландци, които ще са едва ли не безупречни в своята половина, ще запълнят много добре празните пространства и ще направят така, че мачът да завъшри с много малко голове, което да доведе до поредна печеливша прогноза.

Прогноза: под 2.5 гола @ 1.65

FT: 2-1 (губи)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации