8.3 C
Ню Йорк
четвъртък, март 28, 2024

Buy now

Нов Ултра Бонус от Efbet
Efbet с нов начален бонус за нови клиенти
Как се взима бонус без депозит от efbet

Исландия – Турция, прогноза

В неделя 09 октомври 2016год. от 21:45ч. Исландия посреща Турция в двубой от третия кръг в квалификационна група I за класиране на световните финали през 2018. Двата отбора са без поражение до момента и са сред четирите отбора с най – големи шансове за класиране на първите две места в тази група. Исландците разделят първото място с тима на Хърватска, като и двата отбора имат по 4 точки на сметката си. Турците пък разделят третото място с Украйна, като и двата тима имат по две точки. А петото място се поделя от отборите на Финландия и Косово, които са спечелили по една точка до момента. За предстоящият мач коефициента за победа на Исландия е оценен на 2,38, равенството е 3,25, а успех за Турция се определя на 3,00.

Исландия се превърна в истински хит на отминалото европейско първенство, отстранявайки Англия и достигайки до четвъртфинал в надпреварата. Този подвиг от тяхна страна ги превърна в отбор, срещу когото се играе доста трудно. Исландия направи равен 1:1 при визитата си на Украйна в първия кръг от надпреварата. Но далеч по – запомнящ се бе втория им мач – победа над Финландия с 3:2 у дома. Този успех дойде доста трудно, като финландците на два пъти повеждаха, но в крайна сметка исландците грабнаха победата с попадения на Фингбогасон в 91 – та и на Рагнар Сигурдсон в 96 – та минута на двубоя. За предстоящият мач обаче те ще трябва да подходят доста по – сериозно, ако искат да вземат нещо от него, тъй като съперника им е опитен и обигран отбор.

Турция разочарова своите фенове на отминалото европейско първенство, но сега в тези квалификации показва значително подобрение в играта си. Турците направиха равен като гост на старта на кампанията срещу Хърватска 1:1. А във втория си мач от тази група също завършиха наравно 2:2 у дома срещу Украйна. Като турците трябва да са далеч по – доволни от този хикс, като се върнаха в мача след изоставане от два гола още до 27 – та минута. Изравнителното попадение на Хакан Чалханоглу от дузпа в 81 – та минута спаси Турция от домакински резил, който значително щеше да увеличи проблемите им тази група. Турският тим разполага с много класа и опит в своите редици и нашите очаквания са, че те няма да се дадат лесно на скандинавците.

Прогноза Исландия – Турция : равен @ 3,25 коефициент

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
Нов начален бонус
- Реклама -

Последни публикации