6.6 C
Ню Йорк
петък, април 26, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Испания – Мароко Прогноза

ИСПАНИЯ – МАРОКО
Световно първенство, Група B
Понеделник, 25 юни 2018 г, 21:00 часа
Залози на живо в efbet

От 21:00 часа ще се изиграе и другия мач от Група В – двубоя между Испания и Мароко. Битката е с предрешен край, но все пак ще даде отговор на въпроса дали Испания има шансове за Световната титла!

“Ла Фурия” се нуждаят от равенството, което да ги прати на 1/8-финалите. Срещу тях е вече отстраненият марокански състав, допуснал две минимални поражения в предишните мачове. Няма как да не оценим играта на Мароко, въпреки че загубиха, те играха равностойно и единствено късметът не бе с тях.

Испания е време да покажат защо са считани за фаворит. Очакваме убедителна игра срещу Мароко и най-накрая лесен и безпроблемен успех. Мароканската селекция вече няма какво да губи и ще играе освободено. Това ще открие празни пространства и ще даде повече възможности за испанските нападатели.

Прогноза Испания – Мароко: Испания и Над 2,5 гола @ 2.62 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 22:00 ч. на 24.06.18 и подлежи на промяна

ВАЖНО: Не пропускайте всички страхотни пазари за залози на Световното първенство по футбол в Русия 2018 от сайта на efbet! Достъпни са залози и през мобилен или таблет с функцията efbet Навсякъде! Важат правила и условия на букмейкъра!

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации