11.5 C
Ню Йорк
четвъртък, май 2, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Испания – Русия Прогноза

ИСПАНИЯ – РУСИЯ
Световно първенство – 1/8 финал
Неделя, 01 юли 2018 г., 17:00 ч.
Заложи в efbet

ИспанияРусия: първи осминафинален двубой от втория поток, който изправя един срещу друг “Ла Фурия” и домакините Русия. Мястото на провеждане е националният стадион “Лужники” в Москва.

Русия влезе на Световното първенство, като най-ниско поставената страна в ранглистата на ФИФА. Именно това доведе до вербална война между феновете и Станислав Черчесов. Мнозина от тях поискаха неговата оставка, преди началото на надпреварата. С първите два мача в групата, обаче, руснаци надминаха очакванията към себе си, като постигнаха две разгромни победи над Саудитска Арабия и Египет, но загубиха решаващия сблъсък за първото място от Уругвай.

Аут от сметките на руския селекционер са Александър Головин, който е с контузия и наказаният Игор Смолников. Алан Дзагоев не е напълно възстановен, но се очаква да стартира в неделя.

“Ла Фурия” не оправда напълно очакванията на футболните специалисти, но успя да спечели своята група. Давид Де Хеа, който бе поставен, като фаворит за “златната ръкавица”, допусна общо пет гола в своята врата. Именно това поставя под въпрос участието му в предстоящия двубой. Фернандо Йеро планира смяна на вратарския пост, като ще заложи на опитния Хосе Рейна. Любопитен факт е, че Андрес Иниеста може да запише 30-то участие на световни финали. Постижение, което ще остане в историята на испанския футбол, а и това може да се окаже последната му поява на подобен форум.

Испания и Русия неведнъж се срещаха в последните години, като за последно това се случи в края на 2017-та. Изиграният приятелски мач завърши с голово равенство 3:3. В предстоящия сблъсък не очакваме подобна резултатност, а по-скоро защитна игра от Русия и чести постъпателни действия към тяхното наказателно поле. Испания няма да има проблеми и ще достигне до крайния успех, без да влага максимални усилия.

Прогноза Испания – Русия: Испания @ 1.61 в efbet*

Вземи до 100 лв бонус от efbet!

*За нови клиенти. Важат Условия и Правила. Отговорна игра. 18+
*коефициента е валиден към 18:00 ч. на 30.06.18 и подлежи на промяна
efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации