11.7 C
Ню Йорк
сряда, май 1, 2024

Buy now

efbet с нов двойно по-голям бонус за спорт

Италия – Босна и Херцеговина, Прогноза Евро 2020

Италианците изнесоха истински футболен урок не на кой да е, а на един от последните носители на европейската титла.

Те размазаха Гърция с 0:3 във визитата си отпреди няколко дни като още в рамките на първата част изковаха този резултат, а през втората не демонстрираха особено желание да увеличат аванса си, така че просто намалиха темпото и запазиха своето, добавяйки много важни три точки на сметката си.

Италия е в сериозен подем след назначаването на Манчини и гледа не само към спечелването на групата си, а и към спечелването на финалите на Европейското. Все пак още е много рано да се говори за това какво ще се случи в заключителната фаза на надпреварата, така че до тогава не е изключено да се стигне и до някакви грандиозни сътресения, които по един или друг начин да попречат на тима да разгърне най-добрия си футбол.

Босна и Херцеговина е в голяма криза и много ясно се видя отсъствието на една от двете топ-звезди – Миралем Пянич в двубоя с Финландия отпреди няколко дни. Липсата му в средата на терена направи така, че скандинавският опонент да превземе точно тази част и да хвърли една от най-големите изненади през последните седмици.

Босна и Херцеговина ще стои много по-добре на терена срещу „Скуадрата“ и ще изнесе една чувствително по-успешна среща най-вече при играта си в отбрана, като няма да позволи да претърпи разгромна загуба.

Прогноза: под 2.5 гола @ 1.80

FT: 2-1 (губи)

efbet с нов и още по-голям бонус за нови играчиspot_img
- Реклама -

Последни публикации